Povezane vesti

Građani obustavili protest, sud odlučuje 2. aprila o sporovima

B92 28.03.2019
Građani zaduženi u švajcarcima odlažu štrajk do petka, a Vrhovni kasacioni sud saopštio je da će 2. aprila zauzeti stav u vezi sa sporovima građana. Vrhovni kasacioni sud (VKS) sledećeg utorka 2. aprila, zauzeće stav u vezi sa sporovima građana… »

U ropstvo zbog bankarske mafije

Vesti online 28.03.2019
Već sedam dana ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu štrajkuju građani zaduženi u švajcarskim francima. Problem sa kojim su se susreli već godinama ostaje nerešen, a oni postaju sve siromašniji, umorniji, očajniji i nemoćniji da namire ratu… »

Protest zbog kredita u "švajcarcima": Građani najavili obustavu protesta do sledećeg petka; Kasacioni sud: Zauzimamo stav u…

Blic 28.03.2019
Građani zaduženi u švajcarskim francima, koji danima protestuju ispred Vrhovnog kasacionog suda, obustaviće protest do sledećeg petka, jer žele da ispoštuju molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je pokazao interesovanje za njihov… »

Vrhovni kasacioni sud o zaduživanju u švajcarcima u utorak

Dnevnik 28.03.2019
BEOGRAD: Vrhovni kasacioni sud (VKS) sledećeg utorka 2. aprila, zauzeće stav u vezi sa sporovima građana i banaka povodom zaduživanja u švajcarskim francima, koji su još u radu i nisu izašli iz suda, rekao je danas Tanjugu vršilac funkcije… »

Beograd: Zaduženi u 'švajcarcima' prekinuli protest

Slobodna Evropa 28.03.2019
Građani zaduženi kreditima u švajcarskim francima prekinuli su danas protest ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu, posle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i najavili da će se u utorak, 2. aprila ponovo okupiti ispred tog suda od koge… »

Država spremna da pomogne zaduženima u "švajcarcima"

Moj Novi Sad 28.03.2019
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je država Srbija spremna da pomogne građanima zaduženim u švajcarskim francima. Razgovarao je sa građanima koji protestuju ispred Kasacionog suda u Beogradu i najavio predlog rešenja do narednog petka. – Mi… »

Predsednički "predlog rešenja" za zadužene u švajcarcima prekinuo štrajk

N1 Info 28.03.2019
Građani zaduženi u švajcarskim francima, koji su sedam dana protestovali ispred zgrade Vrhovnog kasacionog suda, prekinuli su jutros protest. To se dogodilo nakon što se ispred suda pojavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Iako nenajavljen… »

(Video): Dužnici okružili Kasacioni sud, a zaposleni beže preko ograde

Blic 28.03.2019
Zaposleni u Vrhovnom kasacionom sudu (VKS) već danima na posao dolaze, i iz sudskog kompleksa izlaze pomoću merdevina i preskačući visoku ogradu ka Finansijskom parku, trde građani koji protestuju ispred tog suda i dokumentuju ovim snimkom. Na… »

Oglasio se i vrhovni kasacioni sud: U utorak dajemo stav o predmetima povodom zaduživanja u švajcarcima

Kurir 28.03.2019
Vrhovni kasacioni sud (VKS) sledećeg utorka 2. aprila, zauzeće stav u vezi sa sporovima građana i banaka povodom zaduživanja u švajcerskim francima, koji su još u radu i nisu izašli iz suda, rekao je danas Tanjugu vršilac funkcije predsednika VKS… »

VKS u utorak zauzima stav o "švajcarcima"

RTS 28.03.2019
Vrhovni kasacioni sud (VKS) će sledećeg utorka zauzeti stav u vezi sa sporovima građana i banaka povodom zaduživanja u švajcarskim francima, rekao je "Tanjugu" vršilac funkcije predsednika VKS Dragomir Milojević. Dragomir Milojević je precizirao… »

Građani zaduženi u francima obustavili protest do 2. aprila

Danas 28.03.2019
Građani zaduženi kreditima u švajcarskim francima obustavili su danas protest ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu, posle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Oni su najavili da će se u utorak, 2. aprila ponovo okupiti ispred tog suda… »

Građani zaduženi u francima obustavili protest do utorka

Novi magazin 28.03.2019
Građani zaduženi kreditima u švajcarskim francima obustavili su danas protest ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu, posle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i najavili da će se u utorak, 2. aprila ponovo okupiti ispred tog suda od… »

Zaduženi u švajcarskim francima prekinuli štrajk do utorka

Nova ekonomija 28.03.2019
Građani zaduženi kreditima u švajcarskim francima obustavili su danas protest ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu, posle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i najavili da će se u utorak, 2. aprila ponovo okupiti ispred tog suda od… »

Građani zaduženi u švajcarcima obustavili štrajk do utorka

N1 Info 28.03.2019
Građani zaduženi kreditima u švajcarskim francima obustavili su danas protest ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu, posle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i najavili da će se u utorak, 2. aprila ponovo okupiti ispred tog suda od… »

Gradjani zaduženi u francima obustavili protest do utorka

IndeksOnline 28.03.2019
BEOGRAD – Gradjani zaduženi kreditima u švajcarskim francima obustavili su danas protest ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu, posle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i najavili da će se u utorak, 2. aprila ponovo okupiti ispred… »

Sudije VKS zgradu napuštale preko ograde

Dnevnik 28.03.2019
BEOGRAD: Sudije Vrhovnog kasacionog suda preko ograde su bežale od dužnika zaduženih u šajcarcima, koji već osam dana protestuju ispred te državne institucije, piše današnji Alo. List piše da je juče ispred zgrade Vrhovnog kasacionog suda… »

Sudije zbog dužnika u "švajcarcima" napuštale zgradu preko ograde

RTV 28.03.2019
BEOGRAD - Sudije Vrhovnog kasacionog suda preko ograde su bežale od dužnika zaduženih u švajcarcima, koji već osam dana protestuju ispred te državne institucije, piše današnji Alo. List piše da je juče ispred zgrade Vrhovnog kasacionog suda… »

Opravdan zahtev dužnika za odlukom Kasacionog suda

Danas 28.03.2019
Klijenti sa kreditima u švajcarskim francima s pravom traže jedinstven stav sudstva Nedelju dana od početka danonoćnog štrajkovanja ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu građani zaduženi u „švajcarcima“ još nisu dočekali da saznaju… »

Protest zbog "švajcaraca": Letela jaja iz zgrade suda

Mondo 28.03.2019
Ispred zgrade Vrhovnog kasacionog suda sve napetije. Građani zaduženi u švajarskim francima protestuju već nekoliko dana, ali juče je bilo prilično napeto. Danas je kod njih došao i predsednik lično. Foto: MONDO, Mario Milojević Sudije Vrhovnog… »

Vesti dana »