Povezane vesti

“Monsanto” mora da plati paprenu kaznu čoveku koji dobio rak zbog njihovog herbicida

Blic 28.03.2019
Federalna porota Okružnog suda SAD u San Francisku naložila je Monsantu da plati više od 80 miliona dolara odštete jednom čoveku iz Kalifornije obolelom od raka, čiju je bolest, kako je utvrđeno, delimično izazvala upotreba popularnog herbicida… »

Monsanto mora isplatiti žrtvi preko 80 mln dolara zbog kancerogenih proizvoda

SEEbiz 28.03.2019
NEW YORK - Monsantu je u srijedu naloženo da isplati jednom Amerikancu 80,3 milijuna dolara odštete nakon što je sud odlučio da je ta kompanija sa svojim sredstvom za uništavanje korova Roundup pridonijela kod njega razvoju raka. Savezna porota suda… »

Monsanto da plati 80 miliona $ čoveku obolelom od raka

Mondo 28.03.2019
Federalna porota Okružnog suda u San Francisku naložila je Monsantu da plati više od 80 miliona dolara odštete čoveku iz Kalifornije čiju je bolest, kako je utvrđeno, delimično izazvala upotreba popularnog herbicida Raundap. Foto… »

Monsantu naloženo da plati odštetu Amerikancu zbog kancera

N1 Info 28.03.2019
Kompaniji Monsanto naloženo je da isplati jednom Amerikancu 80,3 miliona dolara odštete nakon što je sud odlučio da je ta kompanija sa svojim sredstvom za uništavanje korova "Roundup" doprinela kod njega razvoju raka. Savezna porota suda u San… »

Proizvođač herbicida plaća odštetu muškarcu obolelom od raka

Politika 28.03.2019
NjUJORK – Federalna porota Okružnog suda SAD u San Francisku naložila je Monsantu da plati više od 80 miliona dolara odštete jednom čoveku iz Kalifornije obolelom od raka, čiju je bolest, kako je utvrđeno, delimično izazvala upotreba popularnog… »

Monsanto će isplatiti 80,3 miliona dolara odštete Amerikancu zbog raka

Nova ekonomija 28.03.2019
Kompaniji Monsanto naloženo je da isplati jednom Amerikancu 80,3 miliona dolara odštete nakon što je sud odlučio da je ta kompanija sa svojim sredstvom za uništavanje korova Roundup doprinela kod njega razvoju raka. Savezna porota suda u San… »

Monsanto obolelom od raka mora da isplati preko 80 miliona dolara

Danas 28.03.2019
Monsantu je u sredu naloženo da isplati jednom Amerikancu 80,3 miliona dolara odštete nakon što je sud odlučio da je ta kompanija svojim sredstvom za uništavanje korova Roundup doprinela njegovom obolevanju od raka. Savezna porota suda u San… »

Monsanto mora isplatiti oboljelom od karcinoma više od 80 miliona dolara

Al Jazeera 28.03.2019
Porota je odlučila da je herbicid Roundup ključni faktor u razvoju raka kod Edwina Hardemana. Monsantu je u srijedu naloženo da jednom Amerikancu isplati 80,3 milijuna dolara odštete nakon što je sud odlučio da je ta tvrtka sa svojim sredstvom za… »

Monsanto mora da plati milionsku odštetu čoveku obolelom od karcinoma

B92 28.03.2019
Njujork -- Monsanto mora da plati više od 80 miliona dolara odštete jednom čoveku iz Kalifornije obolelom od raka. Njegovu bolest je, kako je utvrđeno, delimično izazvala upotreba popularnog herbicida Raundapa. Šestočlana Federalna porota Okružnog… »

Monsanto mora da plati 80 miliona dolara čoveku obolelom od raka

Večernje novosti 28.03.2019
Federalna porota Okružnog suda SAD u San Francisku naložila je Monsantou da plati više od 80 miliona dolara odštete jednom čoveku iz Kalifornije obolelom od raka, čiju je bolest, kako je utvrđeno, delimično izazvala upotreba popularnog herbicida… »

Monsanto mora da plati 80 mln dolara čoveku obolelom od raka

Dnevnik 28.03.2019
NjUJORK: Federalna porota Okružnog suda SAD u San Francisku naložila je Monsantu da plati više od 80 miliona dolara odštete jednom čoveku iz Kalifornije obolelom od raka, čiju je bolest, kako je utvrđeno, delimično izazvala upotreba popularnog… »

Monsanto mora da isplati 80 miliona dolara odštete zbog kancerogenog herbicida

Radio 021 28.03.2019
Monsantu je juče naloženo da isplati jednom Amerikancu 80,3 miliona dolara odštete nakon što je sud odlučio da je ta kompanija svojim sredstvom za uništavanje korova "Roundup" doprinela razvoju raka kod njega. Savezna porota suda u San Francisku… »

Vesti dana »