Повезане вести
Милошевић промовисан: Фергусон ме наговорио да постанем тренер.....
Дневник 28.03.2019
Саво Милошевић је, и званично, одлуком Управног одбора ФК Партизан од 27. 3. 2019. именован за новог шефа струке. Чланови УО ФК Партизан пружили су једногласну подршку новоименованом шефу стручног штаба и његовим сарадницима… »
Сер Алекс "послао" Саву у Партизан!
Спортске.нет 28.03.2019
Милошевић сигурно није неко без фудбалског знања, открио и шта је била иницијелна каписла за клупу вољеног клуба! Вицешампион Србије представио је данас новог шефа стручног штаба који ће на клупи наследити Зорана Мирковића… »
Милошевић на промоцији у Партизану: Тренер због Фергусона
Вечерње новости 28.03.2019
Сер Алекс ми је рекао да би требало да размислим, и одлуку сам донео пре три године, каже тренер Партизана Саво Милошевић. НЕКАДА је априори био против тренерског позива. Онда му је "кликнуло" приликом сарадње са легендарним… »
Саво Милошевић: Увек сам био уз и око Партизана, никад нисам одлазио
Бета 28.03.2019
Нови тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је данас да зна са каквим ће се проблемима суочити, али да има огромну енергију и жељу да проба да промени ствари, да црно-беле врати на место које им припада. "Морам да… »
Милошевић представљен у хумској: Судбински сам везан за Партизан, Алекс Фергусон ме је наговарао да постанем тренер!
Хот спорт 28.03.2019
Клуб из Хумске добио је новог тренера. Након одласка Зорана Мирковића, као прелазно решење екипу је водио Жарко Лазетић, а данас је на ту позицију постављен Саво Милошевић. Некадашњи репрезентативац Србије који је дрес… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 1 сатјош 47 повезаних
Штимац: Не одустајем од борбе, обавестићу међународне институције о Вучићевој репресији
Бета пре 1 сатјош 22 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
РТВ пре 2 сатајош 16 повезаних