Повезане вести

Црна Гора: Пресуда за 'државни удар' 9. маја

Црна Гора: Пресуда за 'државни удар' 9. маја

Слободна Европа 28.03.2019
Пресуда у случају "државни удар" биће изречена 9. маја 2019. године саопштила је судија подгоричког Вишег суда Сузана Мугоша. Суђење оптуженим руским, српским и црногорским држављанима и доказни процес за покушај тероризма и… »
Линта: Црногорско правосуђе већ две године води монтиран процес против Мандића и Кнежевића

Линта: Црногорско правосуђе већ две године води монтиран процес против Мандића и Кнежевића

Курир 28.03.2019
Председник Одбора за дијаспору и Србе у региону Скупштине Србије, Миодраг Линта, оцењује да црногорско правосуђе више од две године води политички монтиран судски процес против српских лидера Андрије Мандића и Милана Кнежевића… »
Суђење за „државни удар“ окончано речима: Живјела Србија! Слава Русији!

Суђење за „државни удар“ окончано речима: Живјела Србија! Слава Русији!

Спутник 28.03.2019
Суђење вијека за аферу „државни удар“ завршено је данас у Вишем суду у Подгорици, а пресуда је заказана за 9. мај, симболично на Дан побједе над фашизмом. Након двије и по године, суђење је окончано завршном ријечју једног од… »
Кнежевић поручио да је процес монтиран

Кнежевић поручио да је процес монтиран

РТС 28.03.2019
Изношењем завршних речи једног од оптужених Милана Кнежевића, завршено је суђење за покушај тероризма на дан парламентарних избора у Црној Гори октобра 2016. године. Пресуда ће бити објављена 9. маја у девет сати. Милан… »
Завршено суђење века, Кнежевић пољуљао Милову тиранију! Од његових речи тресе се Црна Гора!

Завршено суђење века, Кнежевић пољуљао Милову тиранију! Од његових речи тресе се Црна Гора!

Ало 28.03.2019
Суђење века за аферу "државни удар" завршено је данас у Вишем суду у Подгорици, а пресуда је заказана за 9. мај, симболично на Дан победе над фашизмом. Након две и по године, суђење је окончано завршном речју једног од… »
Случај "државни удар": Завршено суђење за покушај тероризма, пресуда 9. маја

Случај "државни удар": Завршено суђење за покушај тероризма, пресуда 9. маја

Вечерње новости 28.03.2019
Оптужени Милан Кнежевић тврди да би поново све урадио исто јер, како каже, није прекршио закон као и да је овај процес био политички монтиран. ИЗНОШЕЊЕМ завршних речи једног од оптужених Милана Кнежевића, завршено је суђење за… »
Завршено суђење века, пресуда 9. Маја Кнежевић: И да ме осуде на 100 година, ја сам слободан човек! (видео)

Завршено суђење века, пресуда 9. Маја Кнежевић: И да ме осуде на 100 година, ја сам слободан човек! (видео)

Курир 28.03.2019
Изношењем завршних речи једног од оптужених Милана Кнежевића, у Црној Гори је завршено суђење за покушај тероризма на дан парламентарних избора октобра 2016. године, а пресуда ће бити објављена 9. маја у 9 сати. Кнежевић је… »
Пресуда оптуженима у случају "државни удар" 9. маја

Пресуда оптуженима у случају "државни удар" 9. маја

РТВ 28.03.2019
ПОДГОРИЦА - Пресуда оптуженима у случају "државни удар" биће изречена 9. маја 2019. године саопштила је судија Вишег суда у Подгорици Сузана Мугоша. Суђење оптуженим руским, српским и црногорским држављанима и доказни процес за… »
Линта: Монтирани судски процес против Мандића и Кнежевића

Линта: Монтирани судски процес против Мандића и Кнежевића

Вечерње новости 28.03.2019
Председник Одбора за дијаспору и Србе у региону Скупштине Србије Миодраг Линта оцењује да црногорско правосуђе више од две године води политички монтиран судски процес против српских лидера Андрије Мандића и Милана Кнежевића… »
Крај процеса ''државни удар'': Милан Кнежевић размонтирао монтирани процес у завршници (видео)

Крај процеса ''државни удар'': Милан Кнежевић размонтирао монтирани процес у завршници (видео)

Правда 28.03.2019
Монтирани судски процес за аферу „државни удар“ завршен је данас у Вишем суду у Подгорици, а пресуда је заказана за 9. мај, симболично на Дан победе над фашизмом. Након две и по године, суђење је окончано завршном речју једног… »
Пресуда за покушај тероризма у Црној Гори 9. маја

Пресуда за покушај тероризма у Црној Гори 9. маја

Н1 Инфо 28.03.2019
Суђење за покушај тероризма на дан парламентарних избора завршено је данас након више од годину и по дана, а пресуда ће бити донета 9. маја. Један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић је на крају завршне речи, коју… »
Случај “државни удар” Милан Кнежевић: Синђа је свима успео да стави лудачке кошуље!

Случај “државни удар” Милан Кнежевић: Синђа је свима успео да стави лудачке кошуље!

Вечерње новости 27.03.2019
у Подгорици Милан Кнежевић наставио са завршном речи. На наводне претње упућене са једне од говорница тадашњем премијеру Милу Ђукановићу да је "готов", Кнежевић је рекао да је реч о политичком говору који се користи годинама. У… »

Вести дана »