Povezane vesti
Oglasio se Čedomir Jovanović povodom novog poslovnog angažmana: Moja obaveza je da pomognem Komšiću i regionu
Telegraf 28.03.2019
- Ne bih želeo da se iz kosovske krize i problema dodatno porodubi kriza u BiH, na koju se još niko nije usudio da odgovori - dodao je lider LDP-a. Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je prihvatio da postane… »
Čeda Jovanović: Moja obaveza je da pomognem Komšiću
Mondo 28.03.2019
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je prihvatio da postane savetnik hrvatskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića jer smatra svojom obavezom da mu pomogne. Foto: Mondo/Stefan Stojanović "Moj… »
Srbija izvozi političare kao savetnike: Dinkić kod Mila, Čeda kod Komšića, a evo do koga su sve stigli Tadić i Đelić
Telegraf 28.03.2019
Bivši lideri uhlebljenje su našli upravo na savetničkim pozicijama svojih kolega u regionu, dok su neki otišli i korak dalje, do banaka i internacionalnih kompanija. Možda građani nisu zadovoljni predstavnicima političkog života u Srbiji, ali mnogi… »
Vesti dana »

Hapšenja u istrazi pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 169 povezanih

Dodik pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora i zabranu političkog delovanja
BBC News pre 18 minutajoš 59 povezanih

Objavljenje nove cene goriva u Srbiji: Evo koliko ćemo plaćati dizel i benzin narednih sedam dana!
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih

Srbija među zemljama sa najvišim carinama, ima li šanse da stopa bude smanjena
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 67 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih