Povezane vesti
Oglasio se Čedomir Jovanović povodom novog poslovnog angažmana: Moja obaveza je da pomognem Komšiću i regionu
Telegraf 28.03.2019
- Ne bih želeo da se iz kosovske krize i problema dodatno porodubi kriza u BiH, na koju se još niko nije usudio da odgovori - dodao je lider LDP-a. Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je prihvatio da postane… »
Čeda Jovanović: Moja obaveza je da pomognem Komšiću
Mondo 28.03.2019
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je prihvatio da postane savetnik hrvatskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića jer smatra svojom obavezom da mu pomogne. Foto: Mondo/Stefan Stojanović "Moj… »
Srbija izvozi političare kao savetnike: Dinkić kod Mila, Čeda kod Komšića, a evo do koga su sve stigli Tadić i Đelić
Telegraf 28.03.2019
Bivši lideri uhlebljenje su našli upravo na savetničkim pozicijama svojih kolega u regionu, dok su neki otišli i korak dalje, do banaka i internacionalnih kompanija. Možda građani nisu zadovoljni predstavnicima političkog života u Srbiji, ali mnogi… »
Vesti dana »
Dijana Hrka štrajkuje glađu deveti dan: Tvrdi da je jutros bačen topovski udar (blog)
Novi magazin pre 54 minutajoš 81 povezana
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 12 povezanih
Zbog osnivanja Fakulteta srpskih studija Filozofski preduzima pravne korake
Jug press pre 34 minutajoš 30 povezanih