Povezane vesti
Ivanov se i dalje potpisuje kao predsednik Republike Makedonije, odbio da potpiše 11 zakona
Vesti online 28.03.2019
Poslanici u Sobranju Severne Makedonije drugi put su usvojili paket zakona koji je predsednik zemlje Đorđe Ivanov odbio da potpiše u znak protesta zbog Prespanskog sporazuma koji je Skoplje potpisalo sa Atinom, prenosi makedonski portal "Plusinfo"… »
Ivanov odbija da potpiše zakone sa novim imenom države
RTV 28.03.2019
SKOPLJE - Poslanici u Sobranju Severne Makedonije po drugi put su usvojili paket zakona koji je predsednik zemlje Đorđe Ivanov odbio da potpiše u znak protesta zbog Prespanskog sporazuma koji je Skoplje potpisalo sa Atinom, prenosi makedonski portal… »
Đorđe Ivanov ne popušta, za njega Severna Makedonija ne postoji
RTS 28.03.2019
Poslanici u Sobranju Severne Makedonije po drugi put su usvojili paket zakona koji je predsednik zemlje Đorđe Ivanov odbio da potpiše u znak protesta zbog Prespanskog sporazuma koji je Skoplje potpisalo sa Atinom, prenosi makedonski portal "Plusinfo"… »
Vesti dana »
Maloletnik uhapšen zbog pokušaja reketiranja biznismena: Ucena vredna dva miliona evra
NIN pre 44 minutajoš 22 povezane
Stabilizacija vremena u Srbiji: Kiša se povlači, za vikend sunčano i do 29 stepeni
Glas Zaječara pre 3 satajoš 26 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 44 povezane
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 39 minutajoš 102 povezane
Podignuta optužnica protiv četvorice mladića zbog sumnje da su pretukli učenika ETŠ "Mihajlo Pupin"
Radio 021 pre 49 minutajoš 18 povezanih