Повезане вести
Мијатовић о Милошевићу: Били смо цимери, знам га добро, знам да ће дати све од себе
Спортски журнал 28.03.2019
Мени је лично драго што је Сава постао тренер Партизана. Задњих година је имао амбиције да крене у те воде - наводи Предраг Мијатовић. О доласку Саве Милошевића на кормило Партизана коју реч је имао да каже и Предраг Мијатовић… »
Мијат: Цимеру, све најбоље и пуно среће!
Мондо 28.03.2019
Прослављени фудбалер Партизана веома је срећан што је његов пријатељ и некадашњи саиграч сео на клупу црно-белих. Повукао је паралелу између Партизана и Реал Мадрида. Бивши ас Предраг Мијатовић изјавио је да је сигуран како… »
Предраг Мијатовић улио веру гробарима: Саво ће дати све од себе, а Тадићу ћу ‘одати тајну’…
Хот спорт 28.03.2019
Предраг Мијатовић био је један од почасних гостију на отварању Спортских игара младих, и том приликом прокоментарисао је долазак Саве Милошевића на клупу Партизана, повратак Зинедина Зидана на клупу Реал Мадрида, али и сезоне… »
Вести дана »

Одборници Скупштине Београда усвојили предложене планове регулације за више општина
Н1 Инфо пре 43 минутајош 40 повезаних

Протест здравствених радника у КБЦ Косовска Митровица због упада полиције, властима поручују да остају на радним местима
Н1 Инфо пре 1 сатјош 34 повезане

Нови ударац за Путина! Европска комисија одобрила 19. пакет санкција против Русије: "Време је да се затвори славина"
Блиц пре 24 минутајош 26 повезаних

Претежно сунчано и топлије време у Србији са најавом тропских ноћи и променљивог времена од среде
Наслови.аи пре 59 минутајош 32 повезане