Povezane vesti

Trinkijeri o povredi Veličkovića: Doktori rade 24 sata da ga oporave, čekamo, ne znam... (video)

Trinkijeri o povredi Veličkovića: Doktori rade 24 sata da ga oporave, čekamo, ne znam... (video)

Telegraf 29.03.2019
Povreda kapitena Partizana najveća briga italijanskog trnera pred revanš polufinala ABA lige sa Zvezdom. Vreme nije saveznik Partizana i Novice Veličkovića, a meč sa Zvezdom, drugi u seriji ABA polufinala, se približio. Ostalo je još manje od jednog dana… »
Određene sudije za 2. polufinale ABA lige: Slovenac deli pravdu u borbi Partizana i Zvezde za Evroligu! (video)

Određene sudije za 2. polufinale ABA lige: Slovenac deli pravdu u borbi Partizana i Zvezde za Evroligu! (video)

Telegraf 29.03.2019
Boltauzera čeka vrelina Pionira. Drugi ABA košarkaški derbi polufinala između Partizana i Crvene zvezde sudiće Matej Boltauzer (subota, 19 časova, Arenasport). Njegova pratnja biće Saša Pukl i Miloš Koljenšić, a predstoji im "vruć zadatak", s obzirom na… »
Tomić se nasmejao kada je čuo pitanje "ko je favorit u derbiju": Znam samo da mi idemo da pobedimo Partizan! (video)

Tomić se nasmejao kada je čuo pitanje "ko je favorit u derbiju": Znam samo da mi idemo da pobedimo Partizan! (video)

Telegraf 29.03.2019
Šef stručnog štaba crveno-belih očekuje težak meč pred navijačima crno-belih u Pioniru. Trener Crvene zvezde Milan Tomić dobro je raspoložen pred drugu utakmicu polufinalne serije ABA lige protiv Partizana. On je poručio da njegovu ekipu čeka težak… »
Vanju Marinkovića iznenadio podatak da bolje igra kada je gost: Ne znam šta da kažem, ali koga briga za mojih 20 poena iz 1…

Vanju Marinkovića iznenadio podatak da bolje igra kada je gost: Ne znam šta da kažem, ali koga briga za mojih 20 poena iz 1…

Telegraf 29.03.2019
Može li Vanja ovaj put da bude prevaga? Vanja Marinković je igrač u kog će biti uprti pogledi mnogih grobara u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige. Partizan čeka Crvenu zvezdu u subotu od 19 časova i ima težak zadatak da izjednači na 1-1 u seriji, a… »
Da li će Regland igrati protiv Partizana? Tomić otkrio najnovije informacije o povredi plejmejkera!

Da li će Regland igrati protiv Partizana? Tomić otkrio najnovije informacije o povredi plejmejkera!

Telegraf 29.03.2019
Trener crveno-belih i dalje nije otklonio dileme oko toga da li će Amerikanac biti spreman. Pitanje svih pitanja za navijače Crvene zvezde pred drugu utakmicu polufinalne serije ABA lige jeste da li će Džo Regland biti spreman za duel sa crno-belima. On… »

Vesti dana »