Povezane vesti
AKO POSTOJE DOKAZI, NEKA ME RAZAPNU NASRED TERAZIJA: Stanija u MAGAZINU IN brutalno odgovorila na OPTUŽBE zadrugarki, tražila…
Svet & Skandal 29.03.2019
Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ”Magazin In” Sanja Marinković u studiju će ove subote ugostiti učesnice najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ”Zadruga 2”. O aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, Sanja će razgovarati… »
Stanija želi na poligraf: Izašla iz rijalitija, pa pobesnela zbog optužbi zadrugarki: "Ako postoje dokazi, neka me razapnu"
Blic 28.03.2019
Stanija Dobrojević je u "Magazinu In" otkrila da je spremna da ode na poligraf kako bi odgovorila na sve optužbe koje su na njen račun u rijalitiju izrekle Zorica i Ljuba i dokazala da one nisu u pravu. - Ja kažem da se donese pravi poligraf, i da se… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 45 minutajoš 4 povezane

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana