Povezane vesti
AKO POSTOJE DOKAZI, NEKA ME RAZAPNU NASRED TERAZIJA: Stanija u MAGAZINU IN brutalno odgovorila na OPTUŽBE zadrugarki, tražila…
Svet & Skandal 29.03.2019
Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ”Magazin In” Sanja Marinković u studiju će ove subote ugostiti učesnice najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ”Zadruga 2”. O aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, Sanja će razgovarati… »
Stanija želi na poligraf: Izašla iz rijalitija, pa pobesnela zbog optužbi zadrugarki: "Ako postoje dokazi, neka me razapnu"
Blic 28.03.2019
Stanija Dobrojević je u "Magazinu In" otkrila da je spremna da ode na poligraf kako bi odgovorila na sve optužbe koje su na njen račun u rijalitiju izrekle Zorica i Ljuba i dokazala da one nisu u pravu. - Ja kažem da se donese pravi poligraf, i da se… »
Vesti dana »
Eksplozija i požar u magacinu u Novom Sadu, dve osobe povređene
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 19 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
RHMZ upozorava: Do kraja avgusta u većini dana maksimalna temperatura od 30 do 35 stepeni
N1 Info pre 4 minutajoš 15 povezanih
Vatrogasci spasili 10 kuća! Požari u Srbiji: Na Stolovima zaustavljeno širenje vatre, bolja situacija u Deliblatskoj peščari
Blic pre 14 minutajoš 11 povezanih
Studenti FTN-a u Čačku prikupili pomoć za vatrogasce u Kraljevu koji gase požar na Stolovima
Nova pre 49 minutajoš 2 povezane