Povezane vesti
Vučić: Nije bilo napada na Šabića, brine me reakcija dela političke javnosti
N1 Info 29.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije bilo nikakvog napada na bivšeg poverenika Rodoljuba Šabića, ali da ga veoma brine reakcija jednog dela političke javnosti koja je za to odmah optužila predstavnike vlasti, iako nije imala nikakve… »
Vučić: Nije bilo napada na Šabića, ali me brinu reakcije
Danas 29.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije bilo nikakvog napada na bivšeg poverenika Rodoljuba Šabića ali da ga veoma brine reakcija jednog dela političke javnosti koja je za to odmah optužila predstavnike vlasti, iako nije imala nikakve… »
Vučić: Nije bilo napada na Šabića, ali me brine reakcija jednog dela političke javnosti
Insajder 29.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije bilo nikakvog napada na bivšeg poverenika Rodoljuba Šabića, ali da ga veoma brine reakcija jednog dela političke javnosti koja je za to odmah optužila predstavnike vlasti, iako nije imala nikakve… »
Brine me što je deo političke javnosti pokušao da iskoristi "slučaj Šabić" da bi izazvao nerede: Vučić se oglasio o potezu…
Telegraf 29.03.2019
To je pokušaj jednog dela javnosti da uvuče zemlju u haos - rekao je predsednik Srbije. Posle svečanog otvaranja rekonstruisane Golubačke tvrđave, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić komentarisao je fotografiju koju je Rodoljub Šabić okačio na Tviter, a… »
Vesti dana »

Rektor Đokić od Zagorke Dolovac traži istragu povodom tvrdnji studenata o policijskoj brutalnosti
Morava info pre 4 satijoš 28 povezanih

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije sve će do tančina biti ispitano
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih

Tramp ne znajući da je mikrofon uključen: Putin želi dogovor zbog mene koliko god to ludo zvučalo
Beta pre 11 minutajoš 315 povezanih

uživo Protesti u više gradova u Srbiji, privođenja u Beogradu i Novom Sadu
NIN pre 35 minutajoš 44 povezane