Povezane vesti

Vučić: Nije bilo napada na Šabića, brine me reakcija dela političke javnosti

Vučić: Nije bilo napada na Šabića, brine me reakcija dela političke javnosti

N1 Info 29.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije bilo nikakvog napada na bivšeg poverenika Rodoljuba Šabića, ali da ga veoma brine reakcija jednog dela političke javnosti koja je za to odmah optužila predstavnike vlasti, iako nije imala… »
Vučić: Nije bilo napada na Šabića, ali me brinu reakcije

Vučić: Nije bilo napada na Šabića, ali me brinu reakcije

Danas 29.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije bilo nikakvog napada na bivšeg poverenika Rodoljuba Šabića ali da ga veoma brine reakcija jednog dela političke javnosti koja je za to odmah optužila predstavnike vlasti, iako nije imala nikakve… »
Vučić: Nije bilo napada na Šabića, ali me brine reakcija jednog dela političke javnosti

Vučić: Nije bilo napada na Šabića, ali me brine reakcija jednog dela političke javnosti

Insajder 29.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije bilo nikakvog napada na bivšeg poverenika Rodoljuba Šabića, ali da ga veoma brine reakcija jednog dela političke javnosti koja je za to odmah optužila predstavnike vlasti, iako nije imala… »
Brine me što je deo političke javnosti pokušao da iskoristi "slučaj Šabić" da bi izazvao nerede: Vučić se oglasio o…

Brine me što je deo političke javnosti pokušao da iskoristi "slučaj Šabić" da bi izazvao nerede: Vučić se oglasio o…

Telegraf 29.03.2019
To je pokušaj jednog dela javnosti da uvuče zemlju u haos - rekao je predsednik Srbije. Posle svečanog otvaranja rekonstruisane Golubačke tvrđave, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić komentarisao je fotografiju koju je Rodoljub Šabić okačio na… »

Vesti dana »