Повезане вести

Вучић: Није било напада на Шабића, брине ме реакција дела политичке јавности

Вучић: Није било напада на Шабића, брине ме реакција дела политичке јавности

Н1 Инфо 29.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да није било никаквог напада на бившег повереника Родољуба Шабића, али да га веома брине реакција једног дела политичке јавности која је за то одмах оптужила представнике власти… »
Вучић: Није било напада на Шабића, али ме брину реакције

Вучић: Није било напада на Шабића, али ме брину реакције

Данас 29.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да није било никаквог напада на бившег повереника Родољуба Шабића али да га веома брине реакција једног дела политичке јавности која је за то одмах оптужила представнике власти, иако… »
Вучић: Није било напада на Шабића, али ме брине реакција једног дела политичке јавности

Вучић: Није било напада на Шабића, али ме брине реакција једног дела политичке јавности

Инсајдер 29.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да није било никаквог напада на бившег повереника Родољуба Шабића, али да га веома брине реакција једног дела политичке јавности која је за то одмах оптужила представнике власти… »
Брине ме што је део политичке јавности покушао да искористи "случај Шабић" да би изазвао нереде: Вучић се огласио о потезу…

Брине ме што је део политичке јавности покушао да искористи "случај Шабић" да би изазвао нереде: Вучић се огласио о потезу…

Телеграф 29.03.2019
То је покушај једног дела јавности да увуче земљу у хаос - рекао је председник Србије. После свечаног отварања реконструисане Голубачке тврђаве, председник Србије, Александар Вучић коментарисао је фотографију коју је Родољуб… »

Вести дана »