Povezane vesti
Preminuo Dobrica Erić
Telegraf 29.03.2019
Nakon duge i teške bolesti čuveni pesnik umro je u 82. godini. Čuveni dečiji pesnik, pesnik, prozni i dramski pisac Dobrica Erić preminuo je u 82. godini posle duge i teške bolesti, javljaju njegovi prijatelji i kolege na društvenim mrežama. Dobrica Erić… »
Kriv sam što se krstim ovako, s tri prsta! Erićeva prkosna pesma poput Teslinog tajnog oružja u funkciji "odbrane Srbije"
Srbija danas 29.03.2019
Tužan dan za srpsku kulturu. Čuveni dečji pesnik Dobrica Erić preminuo je u 82. godini posle duge i teške bolesti. Dobrica Erić je rođen 1936. godine u selu Donja Crnuća u Gornjoj Gruži (kod Gornjeg Milanovca). Roditelji su mu bili šumadijski seljaci… »
"Kriv sam što sam neko, a ne niko i netko": Ove legendarne stihove Dobrice Erića pamtićemo zauvek
Telegraf 29.03.2019
Erić je, osim za decu, jednako uspešno pisao i za odrasle.. Jedan od najpoznatijih srpskih pisaca 20. veka i čuveni dečiji pesnik Dobrica Erić preminuo je u 82. godini. Pesnik koji je poznavao detinje srce, zauvek će ostati upamćen kao nezaboravan deo… »
Vesti dana »

Tragedija na Goču: Radnik poginuo nakon što su ga zatrpale tone kamenja, satima izvlačili telo
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Srbiji ujutro umereno oblačno, tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 36 stepeni
Beta pre 4 satijoš 3 povezane

Milan Miličević podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Srpske demokratske stranke
Danas pre 10 satijoš 1 povezana