Повезане вести
Вујовић поручила лидерима СЗС: Нећете нас спутати да истрајемо у борби за бољи положај жена
Србија данас 29.03.2019
Током 2018. године 33 жене у Србији су страдале у породичном насиљу. - Данас смо одржали радни састанак у оквиру Савета за родну равноправност града Београда којим председавам, у циљу успостављања савета за родну… »
Ирена Вујовић: Напредовали смо као друштво, жене на важним државним функцијама
Курир 29.03.2019
"Родна равноправност у Србији више није само декларативна" - казала је Ирена Вујовић након данашњег радног састанка Савета за родну равноправност града Београда којим је председавала. "Данас смо одржали радни састанак Савета за… »
Ирена Вујовић на састанку са 100 дама из читаве Србије: Стоп насиљу над женама у сваком смислу
Телеграф 29.03.2019
Вујовић је рекла да је неопходно да се у свакој општини формира савет за родну равноправност, јер је то једини начин да се чује глас сваке жене у Србији. Данашњи радни састанак за родну равносправност у проширеном саставу одржан… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 4 минутајош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 5 сатијош 1 повезана