Povezane vesti
Ona kučka je okačila selfi da bi meni uterivala! Stanija žestoko prozvala Sandru Afriku zbog Vladimira, a onda spomenula…
Kurir 29.03.2019
Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović u izolaciji su priču o nedavnoj Gastozovoj poseti koja je napravila haos u Zadruzi. Naime, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa Gastozom po imanju kako bi mu pokazala sve, što je razbesnelo Lunu… »
Stanija BRUTALNO PROZIVA: Sandra Afrika je KUČKA, kačila je selfi sa mojim dečkom KAKO BI MI NAPAKOSTILA!
Svet & Skandal 29.03.2019
Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović su u izolaciji budući da su nominovani ove nedelje za izbacivanje, pa su potegli priču o nedavnoj Gastozovoj poseti koja je napravila haos u Zadruzi. Tačnije, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa… »
Šteta što nismo bili sami: Staniju Dobrojević u "Zadruzi" prozivaju zbog Gastoza
Večernje novosti 29.03.2019
Starleta izazvala haos u "Beloj kući" jer je tokom posete Nenada Sinđelića Gastoza, na žurki u utorak uveče, sa njim šetala po imanju kako bi mu sve pokazala. ZADRUGARKA Stanija Dobrojević izazvala je haos u "Beloj kući" jer je tokom posete Nenada… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi o snimku: Izneti planovi i stavovi nemaju nikakve veze sa nama niti sa našom borbom
RTS pre 5 minutajoš 17 povezanih

Srbijavoz: Obustavljen međugradski železnički saobraćaj zbog dojave o eksplozivu
NIN pre 42 minutajoš 15 povezanih

Šta je u stvari Putin poručio trampu? Analiza odgovora ruskog predsednika na američki predlog primirja u Ukrajini koji je osudio Zelenski - "da" koje znači "ne"
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih

Od danas zabranjen ulaz u skupštinu: Odluka doneta iz bezbednosnih razloga
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih