Povezane vesti
Ona kučka je okačila selfi da bi meni uterivala! Stanija žestoko prozvala Sandru Afriku zbog Vladimira, a onda spomenula…
Kurir 29.03.2019
Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović u izolaciji su priču o nedavnoj Gastozovoj poseti koja je napravila haos u Zadruzi. Naime, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa Gastozom po imanju kako bi mu pokazala sve, što je razbesnelo Lunu. Stanija… »
Stanija BRUTALNO PROZIVA: Sandra Afrika je KUČKA, kačila je selfi sa mojim dečkom KAKO BI MI NAPAKOSTILA!
Svet & Skandal 29.03.2019
Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović su u izolaciji budući da su nominovani ove nedelje za izbacivanje, pa su potegli priču o nedavnoj Gastozovoj poseti koja je napravila haos u Zadruzi. Tačnije, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa Gastozom… »
Šteta što nismo bili sami: Staniju Dobrojević u "Zadruzi" prozivaju zbog Gastoza
Večernje novosti 29.03.2019
Starleta izazvala haos u "Beloj kući" jer je tokom posete Nenada Sinđelića Gastoza, na žurki u utorak uveče, sa njim šetala po imanju kako bi mu sve pokazala. ZADRUGARKA Stanija Dobrojević izazvala je haos u "Beloj kući" jer je tokom posete Nenada… »
Vesti dana »
Božić: Napadač na ekipu N1 najverovatnije čovek koji je osuđen na 15 godina zbog ubistva
N1 Info pre 43 minutajoš 32 povezane
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
N1 Info pre 4 satijoš 30 povezanih
Vanredna situacija proglašena u Vranju zbog izlivanja Južne Morave i rizika od poplava
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Evo ko su ko su novi vlasnici Imleka! Jedan je vodio ”Marbo”, a drugi proizvodio smrznutu hranu i sokove
Dnevnik pre 2 satajoš 37 povezanih