Povezane vesti

Ona kučka je okačila selfi da bi meni uterivala! Stanija žestoko prozvala Sandru Afriku zbog Vladimira, a onda spomenula…

Ona kučka je okačila selfi da bi meni uterivala! Stanija žestoko prozvala Sandru Afriku zbog Vladimira, a onda spomenula…

Kurir 29.03.2019
Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović u izolaciji su priču o nedavnoj Gastozovoj poseti koja je napravila haos u Zadruzi. Naime, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa Gastozom po imanju kako bi mu pokazala sve, što je razbesnelo Lunu… »
Stanija BRUTALNO PROZIVA: Sandra Afrika je KUČKA, kačila je selfi sa mojim dečkom KAKO BI MI NAPAKOSTILA!

Stanija BRUTALNO PROZIVA: Sandra Afrika je KUČKA, kačila je selfi sa mojim dečkom KAKO BI MI NAPAKOSTILA!

Svet & Skandal 29.03.2019
Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović su u izolaciji budući da su nominovani ove nedelje za izbacivanje, pa su potegli priču o nedavnoj Gastozovoj poseti koja je napravila haos u Zadruzi. Tačnije, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa… »
Šteta što nismo bili sami: Staniju Dobrojević u "Zadruzi" prozivaju zbog Gastoza

Šteta što nismo bili sami: Staniju Dobrojević u "Zadruzi" prozivaju zbog Gastoza

Večernje novosti 29.03.2019
Starleta izazvala haos u "Beloj kući" jer je tokom posete Nenada Sinđelića Gastoza, na žurki u utorak uveče, sa njim šetala po imanju kako bi mu sve pokazala. ZADRUGARKA Stanija Dobrojević izazvala je haos u "Beloj kući" jer je tokom posete Nenada… »

Vesti dana »