Повезане вести

Станија БРУТАЛНО ПРОЗИВА: Сандра Африка је КУЧКА, качила је селфи са мојим дечком КАКО БИ МИ НАПАКОСТИЛА!

Станија БРУТАЛНО ПРОЗИВА: Сандра Африка је КУЧКА, качила је селфи са мојим дечком КАКО БИ МИ НАПАКОСТИЛА!

Свет & Скандал 29.03.2019
Станија Добројевић и Павле Јовановић су у изолацији будући да су номиновани ове недеље за избацивање, па су потегли причу о недавној Гастозовој посети која је направила хаос у Задрузи. Тачније, хаос је настао због тога што је… »
Она кучка је окачила селфи да би мени утеривала! Станија жестоко прозвала Сандру Африку због Владимира, а онда споменула…

Она кучка је окачила селфи да би мени утеривала! Станија жестоко прозвала Сандру Африку због Владимира, а онда споменула…

Курир 29.03.2019
Станија Добројевић и Павле Јовановић у изолацији су причу о недавној Гастозовој посети која је направила хаос у Задрузи. Наиме, хаос је настао због тога што је Станија шетала са Гастозом по имању како би му показала све, што је… »
Штета што нисмо били сами: Станију Добројевић у "Задрузи" прозивају због Гастоза

Штета што нисмо били сами: Станију Добројевић у "Задрузи" прозивају због Гастоза

Вечерње новости 29.03.2019
Старлета изазвала хаос у "Белој кући" јер је током посете Ненада Синђелића Гастоза, на журки у уторак увече, са њим шетала по имању како би му све показала. ЗАДРУГАРКА Станија Добројевић изазвала је хаос у "Белој кући" јер је… »

Вести дана »