Povezane vesti

Cipras: Mi smo prijatelji Srbije

Vesti online 29.03.2019
Grčki premijer Aleksis Cipras izjavio je u Bukureštu, nakon sastanka Balkanske četvorke, da sve članice tog formata snažno podržavaju Srbiju na putu ka EU, kao i dijalog Beograda i Prištine. - Imali smo priliku da razgovaramo o razvoju u našem… »
Rumunija, Grčka i Bugarska pišu Makronu i Merkelovoj zbog Srbije

Rumunija, Grčka i Bugarska pišu Makronu i Merkelovoj zbog Srbije

Sputnik 29.03.2019
Premijeri Rumunije, Bugarske i Grčke uputiće Angeli Merkel i Emanuelu Makronu zajedničko pismo podrške Srbiji na evropskom putu. To je večeras u Bukureštu novinarima preneo predsednik Aleksandar Vučić, nakon sastanka balkanske četvorke… »
Glasno su se borili, hvala im na tome: Rumunija, Grčka i Bugarska pišu Makronu i Merkelovoj zbog Srbije!

Glasno su se borili, hvala im na tome: Rumunija, Grčka i Bugarska pišu Makronu i Merkelovoj zbog Srbije!

Srbija danas 29.03.2019
Premijeri Rumunije, Bugarske i Grčke uputiće Angeli Merkel i Emanuelu Makronu zajedničko pismo podrške Srbiji na evropskom putu. To je večeras u Bukureštu novinarima preneo predsednik Aleksandar Vučić, nakon sastanka balkanske četvorke… »
On diše ljotićevu ideologiju zla! Đurić: Obradović neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta!

On diše ljotićevu ideologiju zla! Đurić: Obradović neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta!

Srbija danas 29.03.2019
"U politici nije sve dozvoljeno" Boško Obradović je u najnovijem spotu koji deli po društvenim mrežama pokazao, ne samo da je neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta, već i da je potpuno izgubio osećaj za to šta je dopušteno a šta apsolutno… »

Sputnik 29.03.2019
Grčki premijer Aleksis Cipras izjavio je danas u Bukureštu, nakon sastanka Balkanske četvorke, da sve članice tog formata snažno podržavaju Srbiju na putu ka EU, kao i dijalog Beograda i Prištine, prenosi Tanjug. „Imali smo priliku da razgovaramo… »

Vesti dana »