Повезане вести

Ципрас: Ми смо пријатељи Србије

Вести онлине 29.03.2019
Грчки премијер Алексис Ципрас изјавио је у Букурешту, након састанка Балканске четворке, да све чланице тог формата снажно подржавају Србију на путу ка ЕУ, као и дијалог Београда и Приштине. - Имали смо прилику да разговарамо о… »
Румунија, Грчка и Бугарска пишу Макрону и Меркеловој због Србије

Румунија, Грчка и Бугарска пишу Макрону и Меркеловој због Србије

Спутник 29.03.2019
Премијери Румуније, Бугарске и Грчке упутиће Ангели Меркел и Емануелу Макрону заједничко писмо подршке Србији на европском путу. То је вечерас у Букурешту новинарима пренео председник Александар Вучић, након састанка балканске… »
Он дише љотићеву идеологију зла! Ђурић: Обрадовић необуздан човек без поштовања за било шта!

Он дише љотићеву идеологију зла! Ђурић: Обрадовић необуздан човек без поштовања за било шта!

Србија данас 29.03.2019
"У политици није све дозвољено" Бошко Обрадовић је у најновијем споту који дели по друштвеним мрежама показао, не само да је необуздан човек без поштовања за било шта, већ и да је потпуно изгубио осећај за то шта је допуштено а… »
Гласно су се борили, хвала им на томе: Румунија, Грчка и Бугарска пишу Макрону и Меркеловој због Србије!

Гласно су се борили, хвала им на томе: Румунија, Грчка и Бугарска пишу Макрону и Меркеловој због Србије!

Србија данас 29.03.2019
Премијери Румуније, Бугарске и Грчке упутиће Ангели Меркел и Емануелу Макрону заједничко писмо подршке Србији на европском путу. То је вечерас у Букурешту новинарима пренео председник Александар Вучић, након састанка балканске… »

Спутник 29.03.2019
Грчки премијер Алексис Ципрас изјавио је данас у Букурешту, након састанка Балканске четворке, да све чланице тог формата снажно подржавају Србију на путу ка ЕУ, као и дијалог Београда и Приштине, преноси Тањуг. „Имали смо… »

Вести дана »