Povezane vesti
1 OD 5 MILIONA: "Tražimo oslobađanje medija, slobodne i demokratske izbore i promenu sistema" (FOTO I VIDEO)
Moj Novi Sad 29.03.2019
Jedanaesti po redu skup nezadovoljnih građana Novog Sada počeo je u 18 časova na Pozorišnom trgu. Kao i prethodnih nedelja, studenti Univerziteta u Novom Sadu i danas su došli organizovano iz studentskog grada gde su se skupili u 17 sati. Okupljenim… »
Protesti 'Jedan od pet miliona' u više gradova Srbije
Slobodna Evropa 29.03.2019
Protesti "Jedan od pet miliona" održavaju se i večeras u više gradova u Srbiji, među kojima su Novi Sad, Niš, Subotica, Užice, Smederevo, Čačak, Leskovac, Kruševac, Kikinda, Gornji Milanovac... U Novom Sadu protest počeo stihovima Dobrice Erića… »
Protest u Novom Sadu: 13. aprila masovno u Beograd
Beta 29.03.2019
Govornici na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu pozvali su večeras sugradjane da u što većem broju dodju na veliki gradjanski protest 13. aprila u Beogradu koji će biti organizovan pod nazivom "Milion" (Mi ili on). "Ostale su još dve nedelje da… »
VIDEO, FOTO: Završen protest u Novom Sadu, građani pozvani da se pridruže demonstracijama 13. aprila u Beogradu
Radio 021 29.03.2019
Više od hiljadu Novosađana učestvovalo je na 11. protestu "Jedan od pet miliona" i prošetalo gradskim ulicama od Pozorišnog trga do zgrade RTV-a, gde je organizovan drugi "Građanski dnevnik". Na protestu su ponovljeni osnovni zahtevi da do 13. aprila… »
Novi protest "1 od 5 miliona" u Novom Sadu
RTV 29.03.2019
NOVI SAD - Protest je počeo ispred Srpskog narodnog pozorišta, gde su se okupljenima obratili balerina Bojana Leko, jedan od lidera Saveza sa Srbiju, Janko Veselinović i muzičar Nikola Sibinčić. Nakon govora, usledila je protestna šetnja Bulevarom… »
Vesti dana »

Hapšenje na Sajmu: Student, arhitekta i građanka privedeni zbog blokade
Luftika pre 7 satijoš 34 povezane

Odlazak čoveka koji se popeo do ivice svemira - Poginuo Feliks Baumgartner
Sportske.net pre 18 minutajoš 27 povezanih

Novosađani se okupili kod Rektorata, čekaju da se zavrti "točak (ne)sreće" (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 24 povezane

Er Srbija meta hakerskog napada, preduzete mere za zaštitu sistema
Naslovi.ai pre 1 satjoš 8 povezanih

Uživo: Partizan – AEK , bez Natha, debituje Sek (21.00, sastavi)
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 43 povezane