Povezane vesti
Milijana otkrila jezive detalje iz prošlosti: Izvadio je nož, otkopčao mi pantalone i silovao me
Večernje novosti 30.03.2019
Milijana Bogdanović (21), poznata po svojoj vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem (74), šokirala je sinoć gledaoce Parova. Milijana Bogdanović (21), poznata po svojoj vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem (74), šokirala je sinoć gledaoce… »
Milijana priznala pred svima da je bila silovana sa 18 godina! Vitlao je nožem, hteo je da joj iseče lice, a ona je plakala…
Kurir 30.03.2019
Milijana Bogdanović pred punom vilom "Parova" otkrila je da je bila silovana sa 18 godina, dok je sa bivšim dečkom živela u Lučanima. Ona je otišla da pozajmi novac od izvesnog B. O. iz Čačka, koji je na putu ka banci skrenuo puta. Tada, usledio je pravi… »
Šokirala sve: Milijana (21) otkrila jezivu tajnu iz prošlosti: Izvadio je nož i silovao me je!
Blic 30.03.2019
Milijana Bogdanović (21) otkrila je sinoć u Parovima stravični detalj iz prošlosti, da je bila silovana od strane starijeg muškarca, inače kako je navela, bivšeg ljubavnika. Milijana Bogdanović je otkrila da njena porodica nije imala novca, te da je ona… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Šef Pentagona: "Vatrena moć" dolazi u Ukrajinu; Lavrov: Isporuka "tomahavka" veoma opasan korak
RTV pre 44 minutajoš 3 povezane

Toše Proeski mu nije pravo ime i prezime: Da li znate kako se zvao makedonski pevač zbog kog je plakao ceo Balkan?
Mondo pre 18 minutajoš 3 povezane

Oštre primedbe i Vučićevo korišćenje terminologije Kremlja: Politico o poseti Ursule fon der Lajen Beogradu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana