Povezane vesti

Milijana otkrila jezive detalje iz prošlosti: Izvadio je nož, otkopčao mi pantalone i silovao me

Milijana otkrila jezive detalje iz prošlosti: Izvadio je nož, otkopčao mi pantalone i silovao me

Večernje novosti 30.03.2019
Milijana Bogdanović (21), poznata po svojoj vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem (74), šokirala je sinoć gledaoce Parova. Milijana Bogdanović (21), poznata po svojoj vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem (74), šokirala je sinoć… »
Šokirala sve: Milijana (21) otkrila jezivu tajnu iz prošlosti: Izvadio je nož i silovao me je!

Šokirala sve: Milijana (21) otkrila jezivu tajnu iz prošlosti: Izvadio je nož i silovao me je!

Blic 30.03.2019
Milijana Bogdanović (21) otkrila je sinoć u Parovima stravični detalj iz prošlosti, da je bila silovana od strane starijeg muškarca, inače kako je navela, bivšeg ljubavnika. Milijana Bogdanović je otkrila da njena porodica nije imala novca, te da… »
Milijana priznala pred svima da je bila silovana sa 18 godina! Vitlao je nožem, hteo je da joj iseče lice, a ona je…

Milijana priznala pred svima da je bila silovana sa 18 godina! Vitlao je nožem, hteo je da joj iseče lice, a ona je…

Kurir 30.03.2019
Milijana Bogdanović pred punom vilom "Parova" otkrila je da je bila silovana sa 18 godina, dok je sa bivšim dečkom živela u Lučanima. Ona je otišla da pozajmi novac od izvesnog B. O. iz Čačka, koji je na putu ka banci skrenuo puta. Tada, usledio… »

Vesti dana »