Povezane vesti
Milijana otkrila jezive detalje iz prošlosti: Izvadio je nož, otkopčao mi pantalone i silovao me
Večernje novosti 30.03.2019
Milijana Bogdanović (21), poznata po svojoj vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem (74), šokirala je sinoć gledaoce Parova. Milijana Bogdanović (21), poznata po svojoj vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem (74), šokirala je sinoć gledaoce… »
Milijana priznala pred svima da je bila silovana sa 18 godina! Vitlao je nožem, hteo je da joj iseče lice, a ona je plakala…
Kurir 30.03.2019
Milijana Bogdanović pred punom vilom "Parova" otkrila je da je bila silovana sa 18 godina, dok je sa bivšim dečkom živela u Lučanima. Ona je otišla da pozajmi novac od izvesnog B. O. iz Čačka, koji je na putu ka banci skrenuo puta. Tada, usledio je pravi… »
Šokirala sve: Milijana (21) otkrila jezivu tajnu iz prošlosti: Izvadio je nož i silovao me je!
Blic 30.03.2019
Milijana Bogdanović (21) otkrila je sinoć u Parovima stravični detalj iz prošlosti, da je bila silovana od strane starijeg muškarca, inače kako je navela, bivšeg ljubavnika. Milijana Bogdanović je otkrila da njena porodica nije imala novca, te da je ona… »
Vesti dana »
Manja Grčić izabrana za direktorku javnog servisa u Srbiji
Slobodna Evropa pre 47 minutajoš 46 povezanih
Aleksić u Mrčajevcima: Poljoprivreda u Srbiji pred nestajanjem, traži se hitna sednica odbora
Serbian News Media pre 2 satajoš 43 povezane
"Ovo nije bila rutinska intervencija": Stručnjaci o smrti devojčice iz Čačka nakon operacije krajnika
Mondo pre 12 minutajoš 31 povezana
Konstituisan novi saziv skupštine u Prištini, Osmani poverila mandat Kurtiju
RTS pre 17 minutajoš 20 povezanih
"Želim da probijem tu granicu": Angelina otkrila šta joj je otac rekao, pa priznala o čemu mašta
Mondo pre 47 minutajoš 59 povezanih