Povezane vesti

Prvi put u Srbiji: Bojana Barović dojila sina uživo u jutarnjem programu (video)

Prvi put u Srbiji: Bojana Barović dojila sina uživo u jutarnjem programu (video)

Večernje novosti 30.03.2019
On je tu sa mojom mamom. Ja se ne odvajam od njega. I dalje ga hranim na zahtev, isuviše je mali. Beba bira gde, a ne mi - objasnila je Bojana. Bojana Barović jutros je gostovala u "Jutru sa Natašom" na TV Prva kod voditeljke Nataše Miljković, a lepa… »
Bojana Barović dojila sina usred jutarnjeg programa! Prekinula sve zbog malog Simeona: A tek da vidite kako je voditeljka…

Bojana Barović dojila sina usred jutarnjeg programa! Prekinula sve zbog malog Simeona: A tek da vidite kako je voditeljka…

Kurir 30.03.2019
Vest o porođaju Bojane Barović odjeknula je 26. februara, a prinovi najviše su se obradovali roditelji, kao i ćerka Leona. Prvi put nakon porođaja, Bojana se pojavila u jutarnjem programu kao gošća voditeljke Nataše Miljković, koja nije ni… »
Bravo: Dojila sina u Jutarnjem!

Bravo: Dojila sina u Jutarnjem!

Mondo 30.03.2019
Manekenka Bojana Barović podojila novorođenog sina uživo na Prvoj televiziji! Manekenka Bojana Barović porodila se pre malo više od mesec dana, i na svet donela sina Simeona. Bojana i pevač Nikola Rokvić već imaju dvogodišnju kćerku Leonu, a… »
Ovo niko nije očekivao: Manekenka koja se porodila pre mesec dojila bebu u programu uživo

Ovo niko nije očekivao: Manekenka koja se porodila pre mesec dojila bebu u programu uživo

Blic 30.03.2019
Manekenka Bojana Barović koja se porodila pre samo mesec dana i na svet donela sina Simeona, gostovala je prvi put nakon porođaja u Jutarnjem programu kod Nataše Miljković. Bojana je došla kako bi pričala o iskustvu, ali i tome kako uspeva da se… »

Vesti dana »