Povezane vesti
Prvi put u Srbiji: Bojana Barović dojila sina uživo u jutarnjem programu (video)
Večernje novosti 30.03.2019
On je tu sa mojom mamom. Ja se ne odvajam od njega. I dalje ga hranim na zahtev, isuviše je mali. Beba bira gde, a ne mi - objasnila je Bojana. Bojana Barović jutros je gostovala u "Jutru sa Natašom" na TV Prva kod voditeljke Nataše Miljković, a lepa… »
Bojana Barović dojila sina usred jutarnjeg programa! Prekinula sve zbog malog Simeona: A tek da vidite kako je voditeljka…
Kurir 30.03.2019
Vest o porođaju Bojane Barović odjeknula je 26. februara, a prinovi najviše su se obradovali roditelji, kao i ćerka Leona. Prvi put nakon porođaja, Bojana se pojavila u jutarnjem programu kao gošća voditeljke Nataše Miljković, koja nije ni… »
Bravo: Dojila sina u Jutarnjem!
Mondo 30.03.2019
Manekenka Bojana Barović podojila novorođenog sina uživo na Prvoj televiziji! Manekenka Bojana Barović porodila se pre malo više od mesec dana, i na svet donela sina Simeona. Bojana i pevač Nikola Rokvić već imaju dvogodišnju kćerku Leonu, a… »
Ovo niko nije očekivao: Manekenka koja se porodila pre mesec dojila bebu u programu uživo
Blic 30.03.2019
Manekenka Bojana Barović koja se porodila pre samo mesec dana i na svet donela sina Simeona, gostovala je prvi put nakon porođaja u Jutarnjem programu kod Nataše Miljković. Bojana je došla kako bi pričala o iskustvu, ali i tome kako uspeva da se… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Tenzije posle studentskog skupa: Žandarmerija se povlači sa lokacije kod Pravnog fakulteta, polomljeno staklo na traktorima kod Skupštine
Nova pre 15 minutajoš 93 povezane

Uživo oglasili se studenti koji žele da uče! "Bacali su suzavce i baklje, jednom studentu je polomljena ruka, nastavljaju da nas prozivaju"
Kurir pre 28 minutajoš 130 povezanih

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korpucije
Beta pre 1 satjoš 33 povezane

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Više incidenata u Beogradu, građani odmah da prestanu da napadaju policiju
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih