Povezane vesti

Savo zna šta je ključ pred svoj debi na klupi Partizana

Savo zna šta je ključ pred svoj debi na klupi Partizana

Sportske.net 30.03.2019
A i priznaje da nije prijatno što će debitovati protiv "iskusnog vuka" Kosanovića. "Rentabilnost" - to je ključna reč novog trenera Partizana Sava Miloševića pred njegov debi na klupi crno-belih protiv Napretka u Kruševcu, pošto fizička sprema… »
Milošević pred debi: Titula je izgubljena, ekipa ima veliki problem, ali…

Milošević pred debi: Titula je izgubljena, ekipa ima veliki problem, ali…

Hot sport 30.03.2019
Novi trener Partizana Savo Milošević održao je danas konferenciju za medije uoči svog debija na klupi crno-belih protiv Napretka u Kruševcu. Milošević je imao dva dana da se upozna sa novim igračima i već je stigao da uvidi kakvo je stanje tima i… »
Milošević pred debi: Tim me je iznenadio

Milošević pred debi: Tim me je iznenadio

Vesti online 30.03.2019
Fudbaleri Partizana u nedelju od 17 časova gostuju ekipi Napretka u Kruševcu, a novi trener crno-belih Savo Milošević pred debi na klupi kluba iz Humske priznaje da ga je tim - iznenadio. - Ono što mogu da kažem je da je situacija u ekipi kakvu sam… »
Nema treme kod Miloševića: O psihologiji, trci i posedu

Nema treme kod Miloševića: O psihologiji, trci i posedu

Mondo 30.03.2019
Novi trener Partizana se na konferenciji za medije pred meč sa Napretkom dotakao mnogih taktičkih detalja i otkrio šta je bio problem u dosadašnjoj igri crno-belih. Kako da iskoriste voljni momenat, gde je problem sa trčanjem i posedom? Nije imao… »
Milošević: Najveći problem je psihološko stanje ekipe

Milošević: Najveći problem je psihološko stanje ekipe

N1 Info 30.03.2019
Novi trener Partizana Savo Milošević rekao je pred debi na klupi ‚crno-belih‘ na utakmici sa Napretkom da veruje da će njihov rival imati veliki motiv. Partizan ne zna za trijumf na poslednje četiri utakmice, a pred utakmicu 28. kola koja se igra… »
Debi novog trenera u Kruševcu

Debi novog trenera u Kruševcu

Danas 30.03.2019
Partizan u 28. kolu Superlige gostuje Napretku, Zvezda dočekuje Mačvu Derbi 28. kola Superlige u Kruševcu, između Napretka i Partizana (nedelja, 17.00), neće biti zanimljiv samo na terenu već i van njega. Navijače crno-belih naročito će… »

Vesti dana »