Povezane vesti
"Napadali jednom Dačića kako pije, a ja ga dole šutiram nogom": Vučić u Lazarevu probao medovaču, pa ispričao anegdotu sa…
Blic 30.03.2019
"Imamo medovaču", ponudili su pčelari predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas u Lazarevu rakijom od meda. Iako im je, kako kažu, rečeno da ne smeju to da učine, on ih je razuverio i nazdravio sa njima, doduše iz poklopca sa flaše. - Ali ne nudite… »
Napadali jednom Dačića u skupštini kako pije, A ja ga šutiram dole nogom: Vučić probao domaću medovaču iz poklopca, pa otkrio…
Kurir 30.03.2019
LAZAREVO - A ne nudite čašicu... A baš kad sam hteo da probam... A nemate čašu... Mogu ja i iz flaše, mogu iz tog poklopca da probam... - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazeći štandove pčelarske izložbe u Lazarevu, banatskom mestu… »
Vesti dana »
Uživo (Foto/Video) Tramp u Kini: Kasni obraćanje predsednika SAD zbog neslaganja oko nošenja oružja agenata Tajne službe
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 68 povezanih
Beograd postaje svet! Vučić obilazi radove na Ekspu: "u septembru kreće gradnja paviljona, stadion će čudesno da izgleda" (foto)
Blic pre 13 minutajoš 15 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Preduzete sve mere povodom utvrđenog prisustva hepatitisa A u zamrznutom voću
NIN pre 38 minutajoš 15 povezanih
U rudniku "Trepča jug" zarobljeno 18 rudara zbog problema sa strujom
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih