Povezane vesti

"Napadali jednom Dačića kako pije, a ja ga dole šutiram nogom": Vučić u Lazarevu probao medovaču, pa ispričao anegdotu sa…

"Napadali jednom Dačića kako pije, a ja ga dole šutiram nogom": Vučić u Lazarevu probao medovaču, pa ispričao anegdotu sa…

Blic 30.03.2019
"Imamo medovaču", ponudili su pčelari predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas u Lazarevu rakijom od meda. Iako im je, kako kažu, rečeno da ne smeju to da učine, on ih je razuverio i nazdravio sa njima, doduše iz poklopca sa flaše. - Ali ne nudite… »
Napadali jednom Dačića u skupštini kako pije, A ja ga šutiram dole nogom: Vučić probao domaću medovaču iz poklopca, pa otkrio…

Napadali jednom Dačića u skupštini kako pije, A ja ga šutiram dole nogom: Vučić probao domaću medovaču iz poklopca, pa otkrio…

Kurir 30.03.2019
LAZAREVO - A ne nudite čašicu... A baš kad sam hteo da probam... A nemate čašu... Mogu ja i iz flaše, mogu iz tog poklopca da probam... - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazeći štandove pčelarske izložbe u Lazarevu, banatskom mestu… »

Vesti dana »

Bitcoin slabi dok nafta ponovo ide iznad 100 dolara zbog rata sa Iranom

Bitcoin slabi dok nafta ponovo ide iznad 100 dolara zbog rata sa Iranom

Bloomberg Adria pre 15 minutajoš 36 povezanih
Zaharova: Iran ima pravo na samoodbranu

Zaharova: Iran ima pravo na samoodbranu

Sputnik pre 20 minutajoš 40 povezanih
Sutra u Novom Pazaru sunčano i toplo, popodne lokalni pljuskovi

Sutra u Novom Pazaru sunčano i toplo, popodne lokalni pljuskovi

IndeksOnline pre 25 minutajoš 27 povezanih
Narodna banka Srbije (ipak) bez promene kamatnih stopa

Narodna banka Srbije (ipak) bez promene kamatnih stopa