Povezane vesti

Nikolas Kejdž posle četiri dana zatražio poništenje braka

IndeksOnline 30.03.2019
LAS VEGAS – Američki glumac Nikolas Kejdž podneo je zahtev za poništenje braka četiri dana posle venčanja u Las Vegasu. Kako pokazuju sudski spisi, Kejdž je poništenje braka zatražio u sredu, a kao razlog je naveo da je bio previše pijan da bi… »
Nikolas Kejdž poništava brak posle samo par dana. Plaši se za svoj novac! (VIDEO)

Nikolas Kejdž poništava brak posle samo par dana. Plaši se za svoj novac! (VIDEO)

Svet plus 30.03.2019
Pedesetpetogodišnji glumac Nikolas Kejdž posle samo par dana od kako je izgovorio sudbonosna DA i to po četvrti put. On se naime plaši za svoj novac: Odraće me, njen bivši je narkoman! Popularni glumac se ovoga puta oženio sa dvadeset godina… »

N1 Info 30.03.2019
Američki glumac Nikolas Kejdž podneo je zahtev za poništenje braka četiri dana posle venčanja u Las Vegasu. Kako pokazuju sudski spisi, Kejdž je poništenje braka zatražio u sredu, a kao razlog je naveo da je bio previše pijan da bi razumeo šta… »
Razvod četiri dana nakon venčanja: Glumac napravio skandal na tajnoj svadbi, a sada otkriveno šta se sve dešavalo

Razvod četiri dana nakon venčanja: Glumac napravio skandal na tajnoj svadbi, a sada otkriveno šta se sve dešavalo

Blic 30.03.2019
Svega četiri dana nakon što se u Las Vegasu tajno oženio, slavni glumac Nikolas Kejdž rešio je da okonča brak sa Erikom Koike koja je od njega mlađa dve decenije. Britanski medij Dejli Mejl došao je u posed snimka na kojem je Nikolas Kejdž… »

Vesti dana »

Studenti u blokadi: Ne može sve na naša pleća

Studenti u blokadi: Ne može sve na naša pleća

Insajder pre 54 minutajoš 57 povezanih
Angelina Topić okićena srebrom FOTO

Angelina Topić okićena srebrom FOTO

B92 pre 1 satjoš 49 povezanih
Sferopulos: Verujem mojim igračima (video)

Sferopulos: Verujem mojim igračima (video)

Sportski žurnal pre 54 minutajoš 40 povezanih
Priveden pa pušten tviteraš Marko Marjanović

Priveden pa pušten tviteraš Marko Marjanović

Vreme pre 6 satijoš 25 povezanih