Povezane vesti
Teška saobraćajna nesreća kod skretanja za Šangaj
Moj Novi Sad 30.03.2019
U subotu 30. marta, oko 13 časova, došlo je do teške saobraćajne nesreće na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Šangaj. Kako prenosi Radio-televizija Vojvodine, prema nezvaničnim podacima, kamion je naleteo na vozila na semaforu, a jedan od… »
Haos na Zrenjaninskom putu: Kamion naleteo na više vozila, jedan potpuno smrskan, ima povređenih (foto)
Telegraf 30.03.2019
Smer iz Novog Sada ka Zrenjaninu je zatvoren na mestu događaja. Danas oko 13 časova došlo je do teške saobraćajane nezgode na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Šangaj. Prema nezvaničnim podacima, kamion je naleteo na vozila na semaforu, a jedan… »
Kamion smrskao automobil na Zrenjaninskom putu
RTV 30.03.2019
NOVI SAD - Danas oko 13 časova došlo je do teške saobraćajane nezgode na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Šangaj. Prema nezvaničnim podacima, kamion je naleteo na vozila na semaforu, a jedan od automobila potpuno je smrskan. U udesu su naizgled… »
Vesti dana »

Protest na Novom Beogradu Eskalirao: Sukob Stanara i „Obezbeđenja“
Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje, u Nišu danas 34 stepena
Naissus info pre 1 satjoš 29 povezanih

Vozač Vojske Srbije koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Kraljeva osuđen na 12 godina zatvora
Nova pre 27 minutajoš 12 povezanih