Povezane vesti
U Zagrebu održan prvi Balkanski trans inter marš (FOTO)
Vesti online 30.03.2019
U Zagrebu je održan prvi Balkanski trans inter marš, sa kojeg je poručeno da se transrodne i interseksualne osobe suočavaju sa sličnim problemima "od Makedonije do Slovenije". Na prvom zajedničkom maršu transrodnih i interseksualnih osoba iz celog… »
U Zagrebu održan prvi balkanski trans inter marš
Novi magazin 30.03.2019
Oko 300 osoba učestvovalo je danas u Zagrebu na prvom Balkanskom trans inter maršu, koji su pratile jake mere bezbednosti. Reč je o regionalnom okupljanju trans, interpolnih i rodno varijantnih osoba pod sloganom "Moje telo - moj hram! Moj identitet -… »
U Zagrebu održan prvi balkanski trans inter marš
Mondo 30.03.2019
Oko 300 osoba učestvovalo je danas u Zagrebu na prvom Balkanskom trans inter maršu, koji su pratile jake mere bezbednosti. Foto: Mondo/Stefan Stojanović ilustracija Reč je o regionalnom okupljanju trans, interpolnih i rodno varijantnih osoba pod sloganom… »
Vesti dana »

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 7 satijoš 22 povezane