Povezane vesti
Aleksandra Subotić ponovo vraćena u rijaliti! Došla brutalno obučena u crveno, a ono što je prvo rekla davidu potopilo je…
Kurir 30.03.2019
Aleksandra Subotić ponovo je postala član rijalitija "Zadruga 2". Veliki šef odlučio je da joj da drugu šansu, a ona je u studiju kod Dušice Jakovljević izjavila da je napolju procvetala i da se sada oseća kao jaka žena. Svi su jedva čekali… »
Aleksandra Subotić stiže u Zadrugu: David mi se gadi! Totalno sam izgubljena, ali spremna sam za ulazak!
Svet & Skandal 30.03.2019
Aleksandra Subotić stigla je u studio u Šimanovce, kako bi se vratila u “Zadrugu 2” i ponovo okušala u rijalitiju. Pred sam povratak potpuno iskreno je govorila o Davidu, raskidu i svojim osećanjima. – Izgubljena sam još uvek. Drago mi je da… »
Vesti dana »
Na Aranđelovdan stiže jako zahlađenje i sneg! Meteorolog najavio vremensku klackalicu: Od ovog datuma kreće olujni vetar
Kurir pre 25 minutajoš 21 povezana
"Stanje nadstrešnice nije političko, već pitanje struke": Vučević o nesreći u Novom Sadu: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini, biće još ostavki
Blic pre 31 minutajoš 9 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Tepić (SSP): Pridružujemo se akciji 'Neka sve stane na 14 minuta', stajaćemo na pešačkim prelazima
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih