Povezane vesti
Ja bih njega unakazila, života mi moga: Rada Vasić pozelenela u studiju na temu prevare, a ono što je usledilo šokiralo je…
Kurir 31.03.2019
Rada Vasić progovorila je o odnosu Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i o njegvom odnosu sa Anom Korać, za koju jedna od najstarijih učesnica rijalitija "Zadruga 2" tvrdi da je u pitanju prava ljubav. Međutim, prevaru nikako ne podržava… »
Haos u zadruzi 2: Aleksandra nikad brutalnije o Ani i Davidu, on prebledeo kada je otkrila istinu o novcu
Blic 31.03.2019
Potpuni šok za mnoge ukućane bio je ulazak Aleksandre Subotić u Zadrugu 2. Pogotovu za njenog nekadašnjeg partnera, Davida Dragojevića i Anu Korać. Od velikog šefa stiglo je pismo da Aleksandra o svima iznese mišljenje, a publiku je posebno… »
Mnogo sam plakala, počela sam da kašljem i povraćam... Nisam mogla da budem sama! Aleksandra Subotić bez dlake na jeziku…
Kurir 31.03.2019
Aleksandra Subotić pred povratak u "Zadrugu" otkrila je kroz šta je sve prošla otkako je videla verenika sa drugom, do trenutka kada je odlučila da ponovo zakorači u Belu kuću. Kako je napomenula, njihov zajednički ulazak u rijaliti bio je moguć… »
Aleksandra Subotić se vratila u "zadrugu": David i Ana Korać prebledeli kad su je videli, pa je usledila žestoka rasprava…
Večernje novosti 31.03.2019
Veliki šef odlučio je da joj da drugu šansu, a ona je u studiju kod Dušice Jakovljević izjavila da je napolju procvetala. Aleksandra Subotić ponovo je postala član rijalitija "Zadruga 2". Veliki šef odlučio je da joj da drugu šansu, a ona je u… »
"David mi se gadi": Aleksandra pred ulazak u "Zadrugu 2" otvoreno o osećaju krivice, patnji i ljubavi
Blic 31.03.2019
Aleksandra Subotić stigla je u studio u Šimanovce, kako bi se vratila u "Zadrugu 2" i ponovo okušala u rijalitiju. Pred sam povratak potpuno iskreno je govorila o Davidu, raskidu i svojim osećanjima. - Izgubljena sam još uvek. Drago mi je da sam… »
"Osećala sam da ne želi da imamo odnose" Aleksandra Subotić otkrila detalje iz tuš kabine sa Davidom Dragojevićem
Blic 31.03.2019
Aleksandra Subotić pred ulazak u "Zadrugu 2" otkrila je kako je podnosila sve što se dešavalo od kad je napustila rijaliti, kao i kako je podnela vezu Davida Dragojevića i Ane Korać. Aleksandra Subotić je pred kamerama ispričala da je preživela… »
Vesti dana »
KC Vojvodine: Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih
Šok: Policija upala u kuću ministra zdravlja; Uhapšen je; S njim "pao" i poznati doktor
B92 pre 33 minutajoš 13 povezanih
Zločin sudija nad srpskim klubovima se nastavlja?! U sredu Partizan žestoko oštećen, da li je Zvezda isto prošla u Francuskoj?! (video)
Hot sport pre 59 minutajoš 10 povezanih