Повезане вести
Ја бих њега унаказила, живота ми мога: Рада Васић позеленела у студију на тему преваре, а оно што је уследило шокирало је и…
Курир 31.03.2019
Рада Васић проговорила је о односу Давида Драгојевића и Александре Суботић, али и о његвом односу са Аном Кораћ, за коју једна од најстаријих учесница ријалитија "Задруга 2" тврди да је у питању права љубав. Међутим, превару… »
Много сам плакала, почела сам да кашљем и повраћам... Нисам могла да будем сама! Александра Суботић без длаке на језику…
Курир 31.03.2019
Александра Суботић пред повратак у "Задругу" открила је кроз шта је све прошла откако је видела вереника са другом, до тренутка када је одлучила да поново закорачи у Белу кућу. Како је напоменула, њихов заједнички улазак у… »
Хаос у задрузи 2: Александра никад бруталније о Ани и Давиду, он пребледео када је открила истину о новцу
Блиц 31.03.2019
Потпуни шок за многе укућане био је улазак Александре Суботић у Задругу 2. Поготову за њеног некадашњег партнера, Давида Драгојевића и Ану Кораћ. Од великог шефа стигло је писмо да Александра о свима изнесе мишљење, а публику… »
Александра Суботић се вратила у "задругу": Давид и Ана Кораћ пребледели кад су је видели, па је уследила жестока расправа…
Вечерње новости 31.03.2019
Велики шеф одлучио је да јој да другу шансу, а она је у студију код Душице Јаковљевић изјавила да је напољу процветала. Александра Суботић поново је постала члан ријалитија "Задруга 2". Велики шеф одлучио је да јој да другу… »
"Осећала сам да не жели да имамо односе" Александра Суботић открила детаље из туш кабине са Давидом Драгојевићем
Блиц 31.03.2019
Александра Суботић пред улазак у "Задругу 2" открила је како је подносила све што се дешавало од кад је напустила ријалити, као и како је поднела везу Давида Драгојевића и Ане Кораћ. Александра Суботић је пред камерама испричала… »
"Давид ми се гади": Александра пред улазак у "Задругу 2" отворено о осећају кривице, патњи и љубави
Блиц 31.03.2019
Александра Суботић стигла је у студио у Шимановце, како би се вратила у "Задругу 2" и поново окушала у ријалитију. Пред сам повратак потпуно искрено је говорила о Давиду, раскиду и својим осећањима. - Изгубљена сам још увек… »
Вести дана »
уживо Локлани избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Низ инцидената и неправилности, Црта повукла мисију из Мионице
НИН пре 0 минутајош 105 повезаних
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 2 сатајош 30 повезаних
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 2 сатајош 24 повезане
Селектор Алимипијевић одредио играче за утакмицу против БиХ у квалификацијама за СП
Недељник пре 3 сатајош 33 повезане