Повезане вести

Ја бих њега унаказила, живота ми мога: Рада Васић позеленела у студију на тему преваре, а оно што је уследило шокирало је и…

Ја бих њега унаказила, живота ми мога: Рада Васић позеленела у студију на тему преваре, а оно што је уследило шокирало је и…

Курир 31.03.2019
Рада Васић проговорила је о односу Давида Драгојевића и Александре Суботић, али и о његвом односу са Аном Кораћ, за коју једна од најстаријих учесница ријалитија "Задруга 2" тврди да је у питању права љубав. Међутим, превару… »
Много сам плакала, почела сам да кашљем и повраћам... Нисам могла да будем сама! Александра Суботић без длаке на језику…

Много сам плакала, почела сам да кашљем и повраћам... Нисам могла да будем сама! Александра Суботић без длаке на језику…

Курир 31.03.2019
Александра Суботић пред повратак у "Задругу" открила је кроз шта је све прошла откако је видела вереника са другом, до тренутка када је одлучила да поново закорачи у Белу кућу. Како је напоменула, њихов заједнички улазак у… »
Хаос у задрузи 2: Александра никад бруталније о Ани и Давиду, он пребледео када је открила истину о новцу

Хаос у задрузи 2: Александра никад бруталније о Ани и Давиду, он пребледео када је открила истину о новцу

Блиц 31.03.2019
Потпуни шок за многе укућане био је улазак Александре Суботић у Задругу 2. Поготову за њеног некадашњег партнера, Давида Драгојевића и Ану Кораћ. Од великог шефа стигло је писмо да Александра о свима изнесе мишљење, а публику… »
Александра Суботић се вратила у "задругу": Давид и Ана Кораћ пребледели кад су је видели, па је уследила жестока расправа…

Александра Суботић се вратила у "задругу": Давид и Ана Кораћ пребледели кад су је видели, па је уследила жестока расправа…

Вечерње новости 31.03.2019
Велики шеф одлучио је да јој да другу шансу, а она је у студију код Душице Јаковљевић изјавила да је напољу процветала. Александра Суботић поново је постала члан ријалитија "Задруга 2". Велики шеф одлучио је да јој да другу… »
"Осећала сам да не жели да имамо односе" Александра Суботић открила детаље из туш кабине са Давидом Драгојевићем

"Осећала сам да не жели да имамо односе" Александра Суботић открила детаље из туш кабине са Давидом Драгојевићем

Блиц 31.03.2019
Александра Суботић пред улазак у "Задругу 2" открила је како је подносила све што се дешавало од кад је напустила ријалити, као и како је поднела везу Давида Драгојевића и Ане Кораћ. Александра Суботић је пред камерама испричала… »
"Давид ми се гади": Александра пред улазак у "Задругу 2" отворено о осећају кривице, патњи и љубави

"Давид ми се гади": Александра пред улазак у "Задругу 2" отворено о осећају кривице, патњи и љубави

Блиц 31.03.2019
Александра Суботић стигла је у студио у Шимановце, како би се вратила у "Задругу 2" и поново окушала у ријалитију. Пред сам повратак потпуно искрено је говорила о Давиду, раскиду и својим осећањима. - Изгубљена сам још увек… »

Вести дана »