Povezane vesti

"Meksički kralj droge" pokreće novi biznis - iz zatvora

B92 01.04.2019
Osuđeni narko bos Hoakin El Čapo Guzman objavio je da planira pokretanje modnog brenda iz zatvora koji bi trebalo da nosi njegovo ime i prezime. Kako prenosi Njujork dejli njuz, El Čapo je inspiraciju za pokretanje novog biznisa pronašao u svojim… »

El Čapo iz zatvora pokreće modni brend

Radio 021 31.03.2019
Osuđeni narko bos Hoakin El Čapo Guzman objavio je da planira pokretanje modnog brenda iz zatvora koji bi trebalo da nosi njegovo ime i prezime. Kako prenosi "New York Daily News", El Čapo je inspiraciju za pokretanje novog biznisa pronašao u svojim… »

Meksički narko bos pokreće biznis iza rešetaka: El Čapo će prodavati odeću sa svojim potpisom

Telegraf 31.03.2019
Posao će navodno voditi njegova supruga Ema Koronel Aispuro. Osuđeni narko bos Hoakin El Čapo Guzman objavio je da planira pokretanje modnog brenda iz zatvora koji bi trebalo da nosi njegovo ime i prezime. Kako prenosi New York Daily News, El Čapo je… »

Meksički narko bos El Čapo iz zatvora pokreće modni brend

Blic 31.03.2019
Osuđeni narko bos Hoakin El Čapo Guzman objavio je da planira pokretanje modnog brenda iz zatvora koji bi trebalo da nosi njegovo ime i prezime. Kako prenosi "Njujork Dejli Njuz", El Čapo je inspiraciju za pokretanje novog biznisa pronašao u svojim… »

El Čapo će prodavati odeću sa svojim potpisom

Večernje novosti 31.03.2019
Meksički narko bos pokreće novi biznis iza rešetaka. Posao će navodno voditi njegova supruga Ema Koronel Aispuro. Osuđeni narko bos Hoakin El Čapo Guzman objavio je da planira pokretanje modnog brenda iz zatvora koji bi trebalo da nosi njegovo ime i… »

Vesti dana »