Povezane vesti
Italijanski istoričar: "Bombardovanje Srbije je bilo politička greška, ta zemlja to nije zaslužila"
Blic 31.03.2019
"Bombardovanje je bila politička greška i nije trebalo kazniti jednu zemlju koja to nije zaslužila, kao što sam oduvek podvlačio i da je nezavisnost Kosova greška". Ovo su reči italijanskog pisca, novinara, istoričara i kolumniste Serđa Romana, koji je… »
Poznati zapadni politički teoretičar: Bombardovanje greška, kao i nezavisnost Kosova
Pravda 31.03.2019
Bombardovanje je bila politička greška i nije trebalo kazniti jednu zemlju koja to nije zaslužila, kao što sam oduvek podvlačio i da je nezavisnost Kosova greška, rekao je politički teoretičar Serđo Romano. "I u jednom i u drugom slučaju bile su… »
Vesti dana »

"Uvek uz našu zemlju": Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Nacionalna garda Ohaja u poseti Ratnom vazduhoplovstvu i PVO Vojske Srbije (foto)
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana

I crnogorska vojska sutra na vojnoj paradi u Beogradu: Oglasilo se Ministarstvo odbrane Crne Gore, evo ko će ih predstavljati
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Prekršio pravilo! Američki okružni sudija odbacio Trampovu tužbu protiv "Njujork tajmsa" zbog klevete
Blic pre 7 satijoš 1 povezana