Povezane vesti

Počinje probni popis stanovništva

Studio B 31.03.2019
U 51 gradu i opštini u Srbiji u ponedeljak počinje probni popis stanovništva, stanova i domaćinstava, najavila je pomoćnica direktora za Sektor društvenih statistika Snežana Lakčević i dodala da će popis trajati do 30. aprila u ponoć… »

Sutra počinje probni popis stanovništva: Sve će biti drugačije, a na ova pitanja ne morate da odgovorite

Telegraf 01.04.2019
Razlika u odnosu na poslednji popis iz 2011. godine biće u elektronskom obrascu, a moguće je i uraditi samopopis, preko interneta. Probni popis stanovništva, stanova i domaćinstava počinje sutra i trajaće do 30. aprila. Ova svojevrsna proba biće… »

Sutra počinje probni popis stanovništva u 51 gradu i opštini

Top press 31.03.2019
U 51 gradu i opštini u Srbiji sutra počinje probni popis stanovništva, stanova i domaćinstava, najavila je pomoćnica direktora za Sektor društvenih statistika Snežana Lakčević i dodala da će popis trajati do 30. aprila u ponoć. „Probnim… »

Probni popis počinje u ponedeljak, Novosađani imaju mogućnost samopopisa putem interneta

Moj Novi Sad 31.03.2019
Probni popis stanovništva, stanova i domaćinstava počinje sutra, 1. aprila i do 30. aprila će biti sproveden u 51 gradu i opštini, najavila je pomoćnica direktora za Sektor društvenih statistika Snežana Lakčević. - Probnim popisom biće… »

Sutra počinje probni popis u 51 gradu i opštini

IndeksOnline 31.03.2019
BEOGRAD – U 51 gradu i opštini u Srbiji sutra počinje probni popis stanovništva, stanova i domaćinstava, najavila je pomoćnica direktora za Sektor društvenih statistika Snežana Lakčević i dodala da će popis trajati do 30. aprila u ponoć… »

Vesti dana »