Povezane vesti

Porzingis optužen za silovanje

Vesti online 01.04.2019
"Njujork post" piše da je pokrenuta istraga protiv 23-godišnjeg letonskog gorostasa (2.21 cm) po prijavi žene koja je, tvrdi, bila žrtva. Njujorška policija postupa po tužbi koja Kristapsa Porzingisa tereti da je počinio nasilno delo 7. februara… »

Optužbe koje bi mogle da ga koštaju karijere: NBA superstar osumnjičen za silovanje! (foto)

Hot sport 31.03.2019
Kristaps Porzingis, jedan od najboljih centara NBA lige i saigrač Luke Dončića u Dalas Maveriksima, nalazi se pod istragom nakon ozbiljnih optužbi da je silovao za sada neimenovanu devojku. Kako prenosi Njujork Post pozvajući se na izvore iz… »

Porzingis optužen za silovanje: Letonac obećao 68.000 dolara komšinici da ćuti...

Večernje novosti 31.03.2019
Kako piše "Njujork post", Letonac će morati da ide na sud, jer ga je jedna devojka optužila za silovanje 7. februara prošle godine, samo nekoliko sati pošto je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena. NEVOLjA nikada ne ide sama. U to se uverio i… »

Porzingis optužen za silovanje

B92 31.03.2019
Letonski košarkaš Kristaps Porzingis optužen je da je silovao jednu devojku tokom 2018. godine, prenosi "Njujork Post". Njujorška policija pokrenula je istragu o navodima neimenovane devojke, koja Porzingisa optužuje da ju je silovao istog dana u… »

Porzingis optužen za silovanje

Mondo 31.03.2019
Letonski košarkaš suočen sa teškom optužbom. Odbacuje sve navode i tvrdi da je on žrtva, zbog čega je već kontaktirao policiju. Kristaps Porzingis moraće na sud nakon što ga je mlada žena u Njujorku optužila da ju je silovao pre više od… »

Vesti dana »