Povezane vesti
Rodila meni moja mara princa! Marko Bulat dobio prvog sina: Ime mu je dao po školskom drugu patrijarha Pavla, evo zašto!
Kurir 31.03.2019
Marija i Marko Bulat postali su roditelji prelepog dečaka, kojem su dali ime Sava. Inače, pevač je odavno znao da će sina nazvati ovim imenom, i pre nego što je upoznao suprugu Mariju. "Davno sam upoznao monaha starca Savu Studeničkog, školskog druga… »
Prva fotografija iz porodilišta: Marko Bulat presrećan: Mara mi je rodila princa
Blic 31.03.2019
Marko Bulat sinoć je obišao suprugu Mariju i njihovo novorođenče, sina Savu koji je preksinoć stigao na svet oko 21 sat. Beba i mama se osećaju dobro, s tim da Marija ima blage bolove. Pevač i njegova supruga ponosni su što je njihov naslednik ocenjen… »
Vesti dana »
Trener denvera sipao hvalospeve na račun Jokića, a onda pomenuo i drugog Srbina: Ne želim da budem kažnjen, ali taj dečko...
Kurir pre 16 minutajoš 32 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 6. novembar: Danas ujutro magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
"Srbijavoz" objavio kako su pad nadstrešnice i dojave o bombama uticale na poslovanje: "Manji prihodi"
Radio 021 pre 51 minutajoš 2 povezane
Milikić kaže da je podneo prijavu protiv NN lica koje preti njegovoj deci. Čekamo epilog, jer MUP to sa lakoćom otkriva
Ist media pre 51 minutajoš 1 povezana
Civil poginuo u napadu dronom u Volgogradskoj oblasti, tokom noći oboreno 75 dronova
RTV pre 1 satjoš 2 povezane