Повезане вести
Трифуновић: Нисам евроскептик, али мислим да је ЕУ сербоскептик
Радио 021 31.03.2019
Ми се стално питамо шта је битно Европској унији (ЕУ), а ниједног тренутка се не запитасмо колико смо ми заиста битни тој ЕУ, написао је на свом приватном Твитер налогу председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић… »
Трифуновић: Нисам еуроскептик, већ мислим да је ЕУ сербоскептик
Данас 31.03.2019
Ми се стално питамо шта је битно Европској унији (ЕУ), а ниједног тренутка се не запитасмо колико смо ми заиста битни тој ЕУ, написао је данас на свом приватном Твитер налогу председник Покрета слободних грађана Сергеј… »
Сергеј Трифуновић: Дајте Слобу, Младића, Караџића... И тако 18 година. Мислим да је ЕУ сербоскептик
Блиц 31.03.2019
Лидер ПСГ-а Сергеј Трифуновић изнео је на свом Твитер налогу свој став о Европској унији, тачније о томе да је, по његовом мишљењу Унија као таква "сербоскептик", рекавши да се ми стално питамо шта је битно Европској унији а… »
Вести дана »

Путник открио шта се десило 2 минута пре превртања аутобуса: "Позвао је колегу и рекао да аутобус пишти"
Мондо пре 47 минутајош 113 повезане

"Најхладнија зима у последњих 20 година" Метеоролог упозорава: Ово није михољско лето, температура иде на +25 а онда...
Ало пре 22 минутајош 29 повезаних

Басконија довела НБА појачање пред Звезду: Американац жели у Београду да прекине црни низ новог тима
Мондо пре 22 минутајош 26 повезаних

Огласила се Русија о потенцијалним рутама Путиновог авиона на састанак са Трампом у Будимпешти
Блиц пре 1 сатјош 21 повезана

Ана Тришић Бабић биће председница Републике Српске уместо Додика
Радио сто плус пре 1 сатјош 18 повезаних