Povezane vesti
Trifunović: Nisam evroskeptik, ali mislim da je EU serboskeptik
Radio 021 31.03.2019
Mi se stalno pitamo šta je bitno Evropskoj uniji (EU), a nijednog trenutka se ne zapitasmo koliko smo mi zaista bitni toj EU, napisao je na svom privatnom Tviter nalogu predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović. "Dajte Slobu, Mladića… »
Trifunović: Nisam euroskeptik, već mislim da je EU serboskeptik
Danas 31.03.2019
Mi se stalno pitamo šta je bitno Evropskoj uniji (EU), a nijednog trenutka se ne zapitasmo koliko smo mi zaista bitni toj EU, napisao je danas na svom privatnom Tviter nalogu predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović. „Dajte Slobu, Mladića… »
Sergej Trifunović: Dajte Slobu, Mladića, Karadžića... I tako 18 godina. Mislim da je EU serboskeptik
Blic 31.03.2019
Lider PSG-a Sergej Trifunović izneo je na svom Tviter nalogu svoj stav o Evropskoj uniji, tačnije o tome da je, po njegovom mišljenju Unija kao takva "serboskeptik", rekavši da se mi stalno pitamo šta je bitno Evropskoj uniji a da se, sa druge strane, ne… »
Vesti dana »

Stručnjaci, pekari i Privredna komora Srbije o novim ekonomskim merama: koristi i izazovi
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 69 povezanih

Narodna banka Srbije nalaže povoljnije kredite za građane sa primanjima do 100.000 dinara
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 33 povezane

Uživo drama na frontu se nastavlja Poboljšan taktički položaj Rusa (foto/video)
Alo pre 1 satjoš 25 povezanih