Povezane vesti
Teodora Džehverović nikad iskrenije o svom stanju: “Istina je da sam uzimala lekove!”
Svet & Skandal 01.04.2019
Teodora Džehverović je, tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji “Kontravizija”, demantovala vest koju je preneo jedan nedeljnik, a to je da je pokušala da izvrši samoubistvo nakon okončanja “Zadruge”. – Nedavno je izašla ta vest na koju sam se ja nasmejala… »
Teodora Džehverović progovorila o problemima: Nakon hapšenja u Egiptu i frke sa albumom pevačica samo jedno ima da kaže!
Kurir 01.04.2019
Teodora Džehverović progovorila je navodnom pokušaju da naudi sebi nakon svih nedaća koje su je snašle pa izjavila da nisu tačni navodi da je imala na umu da se predozira antidepresivima "Ja se uvek i najviše potresem zbog mojih bliskih ljudi, kada tako… »
Otkrila istinu: Teodora Džehverović progovorila o navodnom pokušaju samoubistva
Blic 31.03.2019
Mlada pevačica Teodora Džehverović, inače učesnica prve "Zadruge" progovorila je o navodima da je pokupšala da se ubije i otkrila šta je prava istina. Jedna od vesti koja je privukla najveću pažnju javnosti jeste da Teodora Džehverović navodno pokušala… »
Vesti dana »

Tolkač: I za Srbiju dobro ako kraj rata u Ukrajini podrazumeva poštovanje međunarodnog prava
Beta pre 2 satajoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih

"Sve je proteklo mirno, bez ijednog incidenta": Dačić: "u 49 mesta okupilo se 33.000 ljudi, najviše u Pančevu"
Blic pre 14 minutajoš 29 povezanih

Visoke temperature, požari i najavljeno olujno nevreme u Srbiji: upozorenja i prognoze RHMZ
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 46 povezanih