Повезане вести

Фрка у Денверу! Јокићева браћа била ван себе од беса, обезбеђење их спречило да се обрачунају са кошаркашима Вашингтона…

Фрка у Денверу! Јокићева браћа била ван себе од беса, обезбеђење их спречило да се обрачунају са кошаркашима Вашингтона…

Спортал блиц 01.04.2019
Кошаркаш Денвера Никола Јокић био је у центру пажње минуле ноћи... У дуелу против његовог Денвара и Вашингтона (90:95) имао је дабл-дабл учинак, међутим много се више говорило о његовом искључењу, али и о ударцу који је… »
Јокићево вече за заборав: Центру Деневра разбили нос на старту, у финишу насрнуо на судију па зарадио искључење… (видео)…

Јокићево вече за заборав: Центру Деневра разбили нос на старту, у финишу насрнуо на судију па зарадио искључење… (видео)…

Хот спорт 01.04.2019
Била је ово утакмица коју ће памити центар Нагетса. Кошаркаши Денвера доживели су пораз од Вашингтона резултатом 95:90, чиме је пректично решено да ће у плеј-оф са друге позиције Запада. У центру пажње на овој утакмици поново је… »
"Не знам да ли сам опсовао: Судију..." Ово је прва реакција Николе Јокића после искључења у НБА лиги

"Не знам да ли сам опсовао: Судију..." Ово је прва реакција Николе Јокића после искључења у НБА лиги

Спортал блиц 01.04.2019
Наш кошаркаш Никола Јокић на готово четири минута пре краја дуела Денвера против Вашингтона (90:95) оставио је саиграче на цедилу, пошто се жестоко бунио код судија и због тога је зарадио искључење. После меча са "чаробњацима"… »
Јокић искључен - Денвер изгубио!

Јокић искључен - Денвер изгубио!

Мондо 01.04.2019
Нагетси у последња четири минута без српског центра нису успели да сломе отпор Вашингтона. Невероватно је за шта судије претходно нису свирале фаул... Екипа Денвера изгубила је на свом терену од Вашингтон Визардса, играјући… »
Страшан нокаут! Никола Јокић је био крвав током меча са Вашингтоном! Добио је жесток ударац и моментално је отишао у…

Страшан нокаут! Никола Јокић је био крвав током меча са Вашингтоном! Добио је жесток ударац и моментално је отишао у…

Спортал блиц 01.04.2019
Кошаркаши Денвера су изгубили од Вашингтона са 90:95 у ноћи између недеље и понедељка у НБА лиги, а у центру пажње се нашао наш Никола Јокић. Јесте центар из Сомбора на овом дуелу дошао до дабл-дабл учинка, међутим о њему се… »
Тотално био ван себе! Јокић бријирао, остварио дабл-дабл, па онда искључен: Због овога је морао раније да заврши меч /видео/…

Тотално био ван себе! Јокић бријирао, остварио дабл-дабл, па онда искључен: Због овога је морао раније да заврши меч /видео/…

Спортал блиц 01.04.2019
Кошаркаши Денвера удаљили су се од првог места Западне конференције, пошто су у ноћи између недеље и понедељка поражени на свом терену од Вашингтона са 90:95. Овај исход је у великој мери зависио и од искључења Николе… »
Дабл-дабл, па искључење Јокића, ГСВ усамљени на врху

Дабл-дабл, па искључење Јокића, ГСВ усамљени на врху

Н1 Инфо 01.04.2019
Кошаркаши Денвер Нагетса доживели су трећи пораз у последњих пет утакмица, пошто су бољи од њих у Колораду били Вашингтон Визардси 95:90. За домаће је још једну дабл-дабл партију имао Никола Јокић са 23 поена (11/15 из игре)… »

Вести дана »