Povezane vesti
Ljajić: SDPS će tražiti mesto ministra
Radio sto plus 01.04.2019
Potpredsednik Vlade Srbije i lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je da neće biti u kombinaciji za mesto ministra nakon izbora, ali i najavio da će njegova stranka svakako tražiti ministarsko mesto. Ljajić je za "Kurir" ocenio… »
RASIM LJAJIĆ ZA KURIR: Ne znam ko će biti ministar umesto mene!
Sandžak haber 01.04.2019
BEOGRAD – Dugogodišnji član izvršne vlasti kaže da ide iz Nemanjine, ali ne za stalno, već da bi se vratio i najavljuje da će prvo sa SNS razgovarati o predizbornoj koaliciji Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i lider Socijaldemokratske partije… »
Neću u vladu, ali imam jedan zahtev: Ljajić spreman za izbornu godinu
Telegraf 01.04.2019
Već počinju pripreme za izbore - naveo je Ljajić. Potpredsednik Vlade Srbije i lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da neće biti u kombinaciji za mesto ministra posle sledećih izbora, ali da će za svoju stranku… »
Vučić čestitao Erdoganu pobedu u većini turskih gradova
Srbija danas 01.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sinoć telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom i čestitao mu na pobedi na lokalnim izborima u većini turskih gradova. Predsednik Vučić je rekao da se raduje nastavku saradnje sa… »
Vučić čestitao Erdoganu izbornu pobjedu
Sandžak haber 01.04.2019
Predsjednik Srbije je rekao i da se raduje skoroj posjeti Erdogana, kada će zajedno obilježiti 140. godišnjicu uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Turske. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras predsjedniku Turske Recepu… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 4 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane