Повезане вести
Љајић: СДПС ће тражити место министра
Радио сто плус 01.04.2019
Потпредседник Владе Србије и лидер Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић рекао је да неће бити у комбинацији за место министра након избора, али и најавио да ће његова странка свакако тражити министарско место. Љајић… »
РАСИМ ЉАЈИЋ ЗА КУРИР: Не знам ко ће бити министар уместо мене!
Санџак хабер 01.04.2019
БЕОГРАД – Дугогодишњи члан извршне власти каже да иде из Немањине, али не за стално, већ да би се вратио и најављује да ће прво са СНС разговарати о предизборној коалицији Расим Љајић, потпредседник Владе и лидер… »
Нећу у владу, али имам један захтев: Љајић спреман за изборну годину
Телеграф 01.04.2019
Већ почињу припреме за изборе - навео је Љајић. Потпредседник Владе Србије и лидер Социјалдемократске партије Србије (СДПС) Расим Љајић изјавио је да неће бити у комбинацији за место министра после следећих избора, али да ће… »
Вучић честитао Ердогану победу у већини турских градова
Србија данас 01.04.2019
Председник Србије Александар Вучић разговарао је синоћ телефоном са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом и честитао му на победи на локалним изборима у већини турских градова. Председник Вучић је рекао да се радује… »
Вучић честитао Ердогану изборну побједу
Санџак хабер 01.04.2019
Предсједник Србије је рекао и да се радује скорој посјети Ердогана, када ће заједно обиљежити 140. годишњицу успостављања дипломатских односа Србије и Турске. Предсједник Србије Александар Вучић честитао је вечерас… »
Вести дана »

Откривени први детаљи мистериозног састанка у Кремљу: "Трамп је послао сигнале Русији, одговорили смо": Ево о чему су причали Путин и Виткоф
Блиц пре 58 минутајош 25 повезаних

Временска прогноза за Србију 6. и 7. август 2025: упозорење на град и локалне пљускове уз топлотни талас
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане

"Заклео сам се да ћу...": Нова порука Додика након одлуке о одузимању мандата
Мондо пре 48 минутајош 20 повезаних

Спречен промет 40 тона пилећег меса зараженог салмонелом, ухапшене две особе из Ћићевца
Наслови.аи пре 59 минутајош 24 повезане