Повезане вести
Ко је ухапшени брат Николе Јокића? Страхињу су амерички медији и пре привођења звали будући зликовац из "Умри мушки"
Спортал блиц 01.04.2019
Рођени брат Николе Јокића, Страхиња, ухапшен је у Америци због напада на једну жену, дављења и спречавања да позове помоћ, што је изазвало велико интересовање тамошњих медија, јер је у питању најближи род члана идеалне… »
НБА: Победа Сакрамента, пораз Денвера и искључење Јокића (видео)
Дневник 01.04.2019
У ноћи између недеље и понедељка одиграно је пет утакмица НБА лиге у којима су српски кошаркаши одиграли одличне партије у својим клубовима. Сакраменто кингси савладали су Сан Антонио спарсе у гостима 106:113 (30:28, 27:30… »
"Јокић не сме да дивља!"
Вести онлине 01.04.2019
Тренер Денвер Нагетса је искритиковао српског центра Николу Јокића после још једног искључења на утакмици. - Не сме да дивља овако! Брига ме да шта му раде противници, какво је суђење, да ли је фаул био или није. То није… »
Када грег попович побесни: - боље бежи Тренер Сан Антонија се залетео ка судији, овај му показао пут у свлачионицу /видео/
Спортал блиц 01.04.2019
Кошаркаши Сан Антонија поражени су од Сакрамента са 106:113 у НБА лиги. Једна од ствари која је обележила овај сусрет је искључење тренера Спарса Грега Поповича. Наиме, он је веома оштро реаговао јер је сматрао да су судије… »
Тренер Денвера љут на Јокића: Не занима ме шта му противници раде, не сме тако да се понаша!
Хот спорт 01.04.2019
Инцидент је обележио ноћашњи пораж Денвера. Након расправе са судијама искључење је зарадио српски центар, а то се није допало његовом тренеру. Две узастопне техничке грешке натерале су Николу да раније крене ка свлачионици и… »
Јокићева браћа претила Портису, тренер Денвера бесан на Србина (видео)
Вечерње новости 01.04.2019
Не занима ме шта му раде, не сме овако да се изгуби. Не занима ме да ли се фаул свира или не, колико је лоше суђење – рекао је Мајкл Мелоун. Друго искључење Николе Јокића у само две недеље није могло да прође без реакције… »
Мелоун љут на Јокића: Не сме да дивља, није први пут!
Н1 Инфо 01.04.2019
Тренер Денвер Нагетса Мајкл Мелоун био је незадовољан због понашања Николе Јокића који је искључен у финишу утакмице са Вашингтон Визардсима. Незадовољан суђењем, српски центар је оштро протестовао, па је на 3:47 до краја… »
Кад Грег Попович "одлепи"... (видео)
Мондо 01.04.2019
Тренер Сан Антонија бурно је реаговао после једне судијске одлуке на мечу против Сакрамента, након чега је искључен. Сан Антонио је изгубио дуел против Сакрамента (106:113) пред својом публиком, а тренер домаћег тима Грег… »
"Баш ме брига шта му раде ривали, није му ово први пут": Тренер Денвера очитао лекцију Јокићу после још једног искључења…
Спортал блиц 01.04.2019
Кошаркаши Денвера су у ноћи између недеље и понедељка поражени од Вашингтона са 90:95, а у центру пажње је био Никола Јокић. Остварио је дабл-дабл, али је у финишу меча и био искључен, што је прилично разбеснело тренера… »
Јокић о искључењу: Не знам да ли сам псовао...
Н1 Инфо 01.04.2019
Кошаркаш Денвера Никола Јокић истакао је да од судија не очекује да досуде сваки фаул који се направи над њим, али да би требало да то чине са онима који су очигледни. Нагетси су доживели трећи пораз у последњих пет утакмица… »
Јокићево објашњење, зашто је добио другу техничку?
Спортске.нет 01.04.2019
Ово је објашњење Николе Јокића. Јокић је играо фантастично против Вашингтона, али је током последње деонице добио искључење, односно две техничке грешке узастопно. Тренер Мелоун је био љут на Јокића, а шта је имао да каже… »
НБА: Сакраменто славио у Сан Антонију, убедљиве победе Голден Стејта и Лејкерса (видео)
Хот спорт 01.04.2019
Неколико интересантних дуела одиграно је ноћас. Ни тринаесту сезону узастопно неће Кингси играти плеј-оф, али им то не смета да добрим партијама затворе ову и након седам годима победе у гостима Спарсе. Они су на гостујућем… »
Дабл-дабл и искључење Јокића, добре партије Богдановића и Бјелице (видео)
Спортски журнал 01.04.2019
Денвер сада има 51 победу и 25 пораза и други је на Западној конференцији, док је Вашингтон са скором 32/46 на 11. позицији на Истоку. Кошаркаши Денвера изгубили су на свом терену од Вашингтона са 95:90 и тако уписали трећи пораз… »
Због Јокића хаос у "Пепси центру"
Мондо 01.04.2019
Обезбеђење одстранило навијача који је вређао судију, а браћа српског аса вербално напала играча Вашингтона. До почетка плеј-офа остало је нешто мање од две недеље, али у "Пепси центру" је већ усијана атмосфера! Меч Денвер -… »
Искључење Поповича помогло Богдановићу и Бјелици, бесни Јокић отишао у свлачионицу крвавог носа (ФОТО/ВИДЕО)
Вести онлине 01.04.2019
Кошаркаши Сакрамента, уз 15 поена Богдана Богдановића и 10 Немање Бјелице, победили су у гостима Сан Антонио 113:106, али и поред тога остали без шансе за плеј-оф НБА лиге. Богдановић је имао још пет асистенција и три скока, а… »
Малоун изрибао Јокића због искључења: Брига ме како му суде, не сме ово да му се дешава! (видео)
Телеграф 01.04.2019
Тренер сматра да је алармантно да му се ово дешава два пута у 15 дана. Никола Јокић изгубио је нерве у мечу Денвера и Вашингтона, што је резултирало искључењем. Денвер је изгубио конце игре када је Јокић искључен и то је… »
Сакраменто срушио Сан антонио: Богдановић се срео са бившим саиграчем и поштено га "изломио" /видео/
Спортал блиц 01.04.2019
Кошаркаши Сакрамента остварили су победу против Сан Антонија са 106:113 (30:28, 27:30, 30:31, 19:24) као гости у НБА лиги, а добру утакмицу у дресу Кингса одиграли су наши играчи Богдан Богдановић и Немања Бјелица… »
Јокићу крвав нос, искључење и грдња! У "треће полувреме" укључена и браћа Јокић!
Спортске.нет 01.04.2019
Много тога лошег догодило се Денверу у ноћашњем мечу. Бјелица и Богдановић "почистили" коуча Попа и његов тим... Очајно полувреме Нагетса, неверица у Колораду, постигли су 28 поена у наставку и изгубили од отписаних Визарда… »
Вести дана »
Тајни америчко-руски план за крај рата у Украјини: Шта је познато
BBC News пре 18 минутајош 23 повезане
Нагла промена времена Србију прекрили облаци и киша вече доноси пад температуре и снег
Дневник пре 1 сатјош 12 повезаних
Данас три деценије од потписивања Дејтонског споразума, у РС празник, у ФБиХ обичан радни дан
Бета пре 1 сатјош 8 повезаних
МАСА: Одбијање избора Јелене Клеут за редовну професорку политичка освета због подршке студентима
Данас пре 13 минутајош 6 повезаних