Povezane vesti
David Dragojević uhvaćen u laži: Svi se pitaju sada šta je istina!
Svet & Skandal 01.04.2019
Bivši učesnik “Zadruge” Petar Tojagić napustio je takmičenje nekoliko dana posle Aleksandre Subotić. S obzirom na to da je David Dragojević bio potrešen kada je saznao da će sam nastaviti takmičenje, on je činio sve kako bi svoju verenicu uverio da je… »
David izgovorio Aleksandri reči koje slamaju srce, ona pukla, počela da plače!
Svet & Skandal 01.04.2019
Aleksandra Subotić tokom rasprave sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem nije uspela da izdrži, a da ne zaplače, ali nakon teških reči koje joj je izgovorio. “Ti si manipulator, a ona je meni nadomestila sve!”, rekao je David misleći na Anu Korać. “Ti… »
David plakao zbog Aleksandre: Nije mogao da se smiri, Ana odmah napustila pab
Blic 01.04.2019
David Dragojević i Aleksandra Subotić ne prestaju da se svađaju otkako je Subotićeva u subotu uveče ponovo ušla u "Zadrugu 2". David je sinoć pobesneo kada je njegova bviša devojka Aleksandra rekla da ju je on izbacio iz kuće u Veterniku. On je otrčao u… »
David Dragojević se gušio u suzama: Ne može da se izbori sa 2 žene, pada u depresiju, a ono što mu je Ana Korać uradila, neće…
Kurir 01.04.2019
David Dragojević ostavio je verenicu Aleksandru Subotić i njenu ćerku na ulicu ne osvrćući se za njima. Čim je Subotićka diskvalifikovana, odmah je uleteo u naručje Ani Korać, a sad kad se Aleksandra vratila našao se u neobranom grožđu. Čak sa Koraćkovom… »
Bivši učesnik rijalitija progovorio o tajnom planu Aleksandre i Davida: Tačno je to što priča Subotićeva, meni je na vratima…
Kurir 01.04.2019
Aleksandra Subotić vratila se u rijaliti "Zadruga 2", a odmah je napala svog bivšeg verenika Davida Dragojevića kako je lažov, folirant i ljudsko dno pošto ju je 3 dana posle njene diskvalifikacije zamenio Anom Korać. Međutim, bivši stanovnik… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 3 satajoš 31 povezana
Fiskalni savet oštro kritikovao rebalans budžeta: Nejasno, netransparentno i neopravdano
Forbes pre 4 satijoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 25 minutajoš 27 povezanih
Skandalazona odluka RIK: Direktnom pogodbom daju 700 miliona za paravane, dokument potvrđuje da se spremaju za izbore u oktobru
Nova pre 50 minutajoš 20 povezanih