Povezane vesti

David Dragojević uhvaćen u laži: Svi se pitaju sada šta je istina!

David Dragojević uhvaćen u laži: Svi se pitaju sada šta je istina!

Svet & Skandal 01.04.2019
Bivši učesnik “Zadruge” Petar Tojagić napustio je takmičenje nekoliko dana posle Aleksandre Subotić. S obzirom na to da je David Dragojević bio potrešen kada je saznao da će sam nastaviti takmičenje, on je činio sve kako bi svoju verenicu… »
David izgovorio Aleksandri reči koje slamaju srce, ona pukla, počela da plače!

David izgovorio Aleksandri reči koje slamaju srce, ona pukla, počela da plače!

Svet & Skandal 01.04.2019
Aleksandra Subotić tokom rasprave sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem nije uspela da izdrži, a da ne zaplače, ali nakon teških reči koje joj je izgovorio. “Ti si manipulator, a ona je meni nadomestila sve!”, rekao je David misleći na Anu… »
Zadruga 2: David grcao u suzama! Kriv si, ona je preživela pakao! (VIDEO)

Zadruga 2: David grcao u suzama! Kriv si, ona je preživela pakao! (VIDEO)

Svet plus 01.04.2019
Lazar Jeremić ga posavetovao da razgovara sa bivšom devojkom i samo dolio ulje na vatru: Kriv si, ona je preživela pakao! David Dragojević je grcao u suzama pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Tokom "Igre istine" samo su se nizale žestoke svađe… »
David plakao zbog Aleksandre: Nije mogao da se smiri, Ana odmah napustila pab

David plakao zbog Aleksandre: Nije mogao da se smiri, Ana odmah napustila pab

Blic 01.04.2019
David Dragojević i Aleksandra Subotić ne prestaju da se svađaju otkako je Subotićeva u subotu uveče ponovo ušla u "Zadrugu 2". David je sinoć pobesneo kada je njegova bviša devojka Aleksandra rekla da ju je on izbacio iz kuće u Veterniku. On je… »
David Dragojević se gušio u suzama: Ne može da se izbori sa 2 žene, pada u depresiju, a ono što mu je Ana Korać uradila…

David Dragojević se gušio u suzama: Ne može da se izbori sa 2 žene, pada u depresiju, a ono što mu je Ana Korać uradila…

Kurir 01.04.2019
David Dragojević ostavio je verenicu Aleksandru Subotić i njenu ćerku na ulicu ne osvrćući se za njima. Čim je Subotićka diskvalifikovana, odmah je uleteo u naručje Ani Korać, a sad kad se Aleksandra vratila našao se u neobranom grožđu. Čak… »
Bivši učesnik rijalitija progovorio o tajnom planu Aleksandre i Davida: Tačno je to što priča Subotićeva, meni je na…

Bivši učesnik rijalitija progovorio o tajnom planu Aleksandre i Davida: Tačno je to što priča Subotićeva, meni je na…

Kurir 01.04.2019
Aleksandra Subotić vratila se u rijaliti "Zadruga 2", a odmah je napala svog bivšeg verenika Davida Dragojevića kako je lažov, folirant i ljudsko dno pošto ju je 3 dana posle njene diskvalifikacije zamenio Anom Korać. Međutim, bivši stanovnik… »

Vesti dana »