Povezane vesti
Milinković-Savić heroj u pobedi Lacija na "Đuzepe Meaci" (VIDEO)
Vesti online 01.04.2019
Fudbaleri Lacija pobedili su na gostovanju Inter rezultatom 1:0, u 29. kolu Serije A. Jedini pogodak na utakmici postigao je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, koji se četvrti put upisao u listu strelaca ove sezone u italijanskom šampionatu… »
"Da sam imao Sergeja protiv sevilje, sve bi bilo drugačije": Inzagi nahvalio reprezentativca Srbije nakon gola protiv Intera
Sportal blic 01.04.2019
Fudbaleri Lacija ostvarili su važnu pobedu protiv Intera sa 1:0 kao gosti, a strelac jedinog gola bio je naš reprezentativac Sergej Milinković Savić. Trener ekipe iz Rima Simone Inzagi rekao je da je srpskog vezistu polako uvodio u tim, kao i da je imao… »
SMS o golu protiv Intera: Prošlo je mnogo vremena...
N1 Info 01.04.2019
Fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić ocenio je da je bilo krajnje vreme da postigne gol protiv velikog kluba, pošto je nebeskoplavima doneo pobedu nad Interom. Sergej je golom u 13. minutu doneo Lacijalima izuzetno važan trijumf u borbi za četvrtu… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 45 minutajoš 22 povezane
RHMZ upozorava na grmljavinske nepogode: Mogući grad i olujni vetar
Insajder pre 54 minutajoš 18 povezanih
Ko je Stanija Dobrojević pobednica elite 9 Od Srbije do Holivuda: Bogatstvo stekla sama, u rijalitiju prošla pakao, a evo kako je postala poznata (foto)
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 3 satajoš 16 povezanih