Povezane vesti

Dušica i Kija OČIMA ne mogu da se gledaju! Ponovo peckanje pred kamerama! Evo šta je uzrok!

Dušica i Kija OČIMA ne mogu da se gledaju! Ponovo peckanje pred kamerama! Evo šta je uzrok!

Svet & Skandal 01.04.2019
Takmičarka Anđela fasicinirala je žiri u kom su Kristina Kija Kockar i Dušica Jakovljević, a voditeljka je imala opasku na račun pevačice i sadašnje koleginice. Naime, Kiji se dopalo kakav glas ima mlada takmičarka, pa je prokomentarisala da je… »
Dušica odbrusila kiji: Napeto u "Pinkovim zvezdama", voditeljka nije mogla da se suzdrži

Dušica odbrusila kiji: Napeto u "Pinkovim zvezdama", voditeljka nije mogla da se suzdrži

Blic 01.04.2019
Kija Kockar i Dušica Jakovljević imale su okršaj u poslednjoj emitovanoj epizodi "Pinkovih zvezda". Nakon nastupa takmičarke Anđele Ostojić, koja je pevala makedonsku izvornu numeru, Kija je prokomentarisala: - Hipnotisala si me svojim očima. Imaš… »
Pinkove zvezde: Ja nisam odrasla da bih bila žrtva, nego borac! (VIDEO)

Pinkove zvezde: Ja nisam odrasla da bih bila žrtva, nego borac! (VIDEO)

Svet plus 01.04.2019
Nakon Anđelinog nastupa u emisiji "Pinkove zvezde", Dušica Jakovljević zapušila usta Kiji Kockar! Ja nisam odrasla da bih bila žrtva, nego borac! Poslednji nastup u drugoj emisije nove sezone "Pinkovih zvezda" u kojoj su svi talenti u igri, imala je… »

Vesti dana »