Povezane vesti
Sve oči uprte u njih: Evo šta su Milojko i njegova 53 godine mlađa partnerka Milijana dobili u rijalitiju, oduševljenje…
Blic 01.04.2019
Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) već nedeljama su u žiži interesovanja javnosti, a o ovom kontroverznom paru se naročito piše i priča od kako su prošle nedelje ušli u rijaliti "Parovi". Kontroverzni par, o kojem pišu i svetski… »
Milijana i Milojko ovo nisu očekivali! 53 godine mlađa devojka nije izdržala, pred svima je prasnula u smeh: A tek da vidite…
Kurir 01.04.2019
Milijani Bogdanović i Milojku Božiću, kontroverznom paru iz Pilatovića koji sada borave u vili "Parova", cimeri su priredili spektakularan provod zbog kojeg su se svi glasno nasmejali. Vuja, Enisa Bajramović, Vesna Rivas i Nikola Jovanović Conja… »
Vesti dana »

"Znajući: Njega..." Siniša Mali o mogućem Vučićevom odlasku u Moskvu povodom Dana pobede: U jedno sam siguran
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Rod Blagojević: Sastao sam se juče sa Vučićem, ali je počeo da se oseća loše i morao je da ode ranije
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Poslanik NPS-a: Nisam bio član radikala, neko je „upregao“ botove po mrežama da uruši jedinstvo
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Odlazim na kraju godine" Povlači se Voren Bafet (94): Mislim da je došlo vreme
Blic pre 4 satijoš 1 povezana