Повезане вести

Још једна жена оптужила Јоеа Бидена за непримјерено додиривање

Још једна жена оптужила Јоеа Бидена за непримјерено додиривање

СЕЕбиз 02.04.2019
НЕВ ИОРК - Још је једна жена оптужила бившег америчког потпредсједника Јоеа Бидена за непримјерено додиривање, баш у вријеме док разматра кандидирање на сљедећим предсједничким изборима. Ами Лаппос (43) рекла је за лист… »
Бивша помоћница оптужила Бајдена за непримерено понашање

Бивша помоћница оптужила Бајдена за непримерено понашање

Јужне вести 02.04.2019
АФП/Гетти Џо Бајден био је потпредседник Барака Обаме од 2009-2017. године Нова оптужба на рачун Џоа Бајдена. Бивши потпредседник Сједињених Америчких Држава поново је оптужен за непримерено понашање. Ејми Лапос изјавила је… »
Џо Бајден: Још једна жена оптужила бившег потпредседника САД за непримерено понашање

Џо Бајден: Још једна жена оптужила бившег потпредседника САД за непримерено понашање

Данас 02.04.2019
Нова оптужба на рачун Џоа Бајдена. Бивши потпредседник Сједињених америчких држава поново је оптужен за непримерено понашање. Ејми Лапос изјавила је да ју је Бајден пипао по лицу и трљао нос о њу. Ово је нова оптужба на… »

Радио 021 02.04.2019
Оптужбе за непримерено понашање стижу током предизборне кампање Џоа Бајдена. АФП/Гетти Џо Бајден био је потпредседник Барака Обаме од 2009-2017. године Нова оптужба на рачун Џоа Бајдена. Бивши потпредседник Сједињених… »
"Додиривао ми је лице рукама, трљао нос о нос": Сарадница оптужила бившег потпредседника САД за непримерено понашање

"Додиривао ми је лице рукама, трљао нос о нос": Сарадница оптужила бившег потпредседника САД за непримерено понашање

Телеграф 02.04.2019
Ово није једина дама која се пожалила на Бајдена... Једна жена оптужила је бившег потпредседника САД Џоа Бајдена за непримерено понашање. Ејми Лапос изјавила је да је Бајден, додиривао њено лице обема рукама и трљао нос о нос… »
"Мислила сам да ће ме пољубити": Још једна жена оптужила Бајдена за непримерено понашање

"Мислила сам да ће ме пољубити": Још једна жена оптужила Бајдена за непримерено понашање

Блиц 01.04.2019
Жена из Конектиката и бивша помоћница у Конгресу Ејми Лапос оптужла је бившег потпредседника САД Џоа Бајдена за неприкладно понашање, преноси "Њујорк дејли њуз". Лапос (43) каже да је Бајден није сексуално искоришћивао, већ… »

Вести дана »