Povezane vesti

Još jedna žena optužila Joea Bidena za neprimjereno dodirivanje

Još jedna žena optužila Joea Bidena za neprimjereno dodirivanje

SEEbiz 02.04.2019
NEW YORK - Još je jedna žena optužila bivšeg američkog potpredsjednika Joea Bidena za neprimjereno dodirivanje, baš u vrijeme dok razmatra kandidiranje na sljedećim predsjedničkim izborima. Amy Lappos (43) rekla je za list Hartford Courant da je… »
Bivša pomoćnica optužila Bajdena za neprimereno ponašanje

Bivša pomoćnica optužila Bajdena za neprimereno ponašanje

Južne vesti 02.04.2019
AFP/Getty Džo Bajden bio je potpredsednik Baraka Obame od 2009-2017. godine Nova optužba na račun Džoa Bajdena. Bivši potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država ponovo je optužen za neprimereno ponašanje. Ejmi Lapos izjavila je da ju je Bajden… »
Džo Bajden: Još jedna žena optužila bivšeg potpredsednika SAD za neprimereno ponašanje

Džo Bajden: Još jedna žena optužila bivšeg potpredsednika SAD za neprimereno ponašanje

Radio 021 02.04.2019
Optužbe za neprimereno ponašanje stižu tokom predizborne kampanje Džoa Bajdena. AFP/Getty Džo Bajden bio je potpredsednik Baraka Obame od 2009-2017. godine Nova optužba na račun Džoa Bajdena. Bivši potpredsednik Sjedinjenih američkih država… »

Danas 02.04.2019
Nova optužba na račun Džoa Bajdena. Bivši potpredsednik Sjedinjenih američkih država ponovo je optužen za neprimereno ponašanje. Ejmi Lapos izjavila je da ju je Bajden pipao po licu i trljao nos o nju. Ovo je nova optužba na njegov račun, nakon… »
"Dodirivao mi je lice rukama, trljao nos o nos": Saradnica optužila bivšeg potpredsednika SAD za neprimereno ponašanje

"Dodirivao mi je lice rukama, trljao nos o nos": Saradnica optužila bivšeg potpredsednika SAD za neprimereno ponašanje

Telegraf 02.04.2019
Ovo nije jedina dama koja se požalila na Bajdena... Jedna žena optužila je bivšeg potpredsednika SAD Džoa Bajdena za neprimereno ponašanje. Ejmi Lapos izjavila je da je Bajden, dodirivao njeno lice obema rukama i trljao nos o nos pre deset godina… »
"Mislila sam da će me poljubiti": Još jedna žena optužila Bajdena za neprimereno ponašanje

"Mislila sam da će me poljubiti": Još jedna žena optužila Bajdena za neprimereno ponašanje

Blic 01.04.2019
Žena iz Konektikata i bivša pomoćnica u Kongresu Ejmi Lapos optužla je bivšeg potpredsednika SAD Džoa Bajdena za neprikladno ponašanje, prenosi "Njujork dejli njuz". Lapos (43) kaže da je Bajden nije seksualno iskorišćivao, već samo neprimereno… »

Vesti dana »