Povezane vesti
Dodik: Novim zakonom potvrditi 9. januar kao Dan Republike
RTS 02.04.2019
Predsednik SNSD i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će Republika Srpska na jesen doneti novi zakon kojim će se ponoviti da se 9. januar slavi kao Dan Republike Srpske. "Što se više osporava 9. januar, mi ćemo ga snažnije… »
Dodik: Novim zakonom potvrditi 9. januar kao Dan Republike
RTV 02.04.2019
BANJALUKA - Predsednik SNSD Milorad Dodik izjavio je večeras da će Republika Srpska na jesen doneti novi zakon kojim će se ponoviti da se 9. januar slavi kao Dan Republike Srpske. "Što se više osporava 9. januar, mi ćemo ga snažnije slaviti… »
Dodik: Donećemo novi zakon koji će ponoviti da je 9. januar Dan Republike Srpske
Blic 01.04.2019
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras da će Republika Srpska na jesen doneti novi zakon kojim će se ponoviti da se 9. januar slavi kao Dan Republike Srpske. – Što se više osporava 9. januar, mi ćemo ga snažnije slaviti. Posebno snažno… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 19 minutajoš 22 povezane

„Javni servis ima obaveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 19 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih