Povezane vesti
Dodik: Novim zakonom potvrditi 9. januar kao Dan Republike
RTS 02.04.2019
Predsednik SNSD i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će Republika Srpska na jesen doneti novi zakon kojim će se ponoviti da se 9. januar slavi kao Dan Republike Srpske. "Što se više osporava 9. januar, mi ćemo ga snažnije… »
Dodik: Novim zakonom potvrditi 9. januar kao Dan Republike
RTV 02.04.2019
BANJALUKA - Predsednik SNSD Milorad Dodik izjavio je večeras da će Republika Srpska na jesen doneti novi zakon kojim će se ponoviti da se 9. januar slavi kao Dan Republike Srpske. "Što se više osporava 9. januar, mi ćemo ga snažnije slaviti… »
Dodik: Donećemo novi zakon koji će ponoviti da je 9. januar Dan Republike Srpske
Blic 01.04.2019
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras da će Republika Srpska na jesen doneti novi zakon kojim će se ponoviti da se 9. januar slavi kao Dan Republike Srpske. – Što se više osporava 9. januar, mi ćemo ga snažnije slaviti. Posebno snažno… »
Vesti dana »

Jeremija pali topa, zatresla se sva Jevropa: Vučić očajnički pokušava da zadrži vlast, ali sada je sve džaba
Nova pre 9 satijoš 23 povezane

Tenzije ne prestaju: I dalje o posledicama subotnjeg proesta u Beogradu
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 25 povezanih

Studenti i građani Beograda odaju počast žrtvama požara u Severnoj Makedoniji
Slobodna Evropa pre 10 satijoš 9 povezanih

Članovi "Kreni-promeni" ušli u policijsku stanicu i seli na pod: Traže puštanje kolege privedenog pod optužbom za napad u Pionirskom parku (foto)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

FOTO i VIDEO: Završena farsična sednica Skupštine grada, opozicija poziva predstavnike vlasti da izađu pred Novosađane
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 62 povezane