Povezane vesti
Štrajk u Katastru: Ministarka najavljuje smene, RGZ podseća na rezultate
Večernje novosti 02.04.2019
Za godinu dana rada digitalne geoprostorne platforme "Geosrbija", koja je, navode, jedinstvena u Evropi, RGZ je i besplatno lansirao više od 220 setova podataka. U danu kad je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović… »
Mihajlović: Moguća odluka o promeni rukovodstva Katastra
Politika 02.04.2019
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović očekuje da Upravni nadzor resornog ministarstava u Katastru za sedam do deset dana podnese izveštaj o situaciji u toj instituciji, koja je u štrajku, nakon čega će Vlada… »
"Katastar je kao BIA": Mihajlović: Započinjemo tri nova autoputa
Blic 02.04.2019
Počinjemo tri nova autoputa, a tri završavamo, rekla je ministarka saobraćaja, građevine i infrastrukture Zorana Mihajlović. Ona je najavila da će pre početka leta biti gotovi južni i istočni krak Koridora 10, kao i 103 kilometra puta od… »
Mihajlović: Ja sam uvek za izbore
Dnevnik 02.04.2019
BEOGRAD: Funkcionerka vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da je ona lično uvek za vanredne parlamentarne izbore, jer je to najbolji način da se proveri da li su građani zadovoljni radom Vlade Srbije. "Ja sam… »
Vesti dana »
Trosatne blokade puteva u Novom Sadu okončane porukom: 100 dana – 0 odgovora
Beta pre 11 minutajoš 55 povezanih
Mitropolit Teodosije glasao u biračkom centru u OŠ "Kralj Milutin" u Gračanici
RTV pre 53 minutajoš 58 povezanih
Vučević: Istraga će da utvrdi šta se dogodilo sa vozilom u kome se nalazio Vučić
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih