Повезане вести
Ограда пала с терасе стамбене зграде у Нишу, нема повређених, оштећен аутомобил
Н1 Инфо 02.04.2019
Тераса на другом спрату зграде на Тргу учитељ Тасе у Нишу остала је без металне ограде, када се, према речима станара, комшија јутрос наслонио на њу, јављају Јужне вести. Нико није повређен, али је оштећен један аутомобил… »
Ухватио се за ограду од терасе па замало погинуо: У последњем тренутку сам је пустио да не би заједно с њом пао на плочник…
Курир 02.04.2019
Метална шипкаста ограда терасе пала је јутрос са другог спрата на Тргу Учитељ Тасе у Нишу и срећом никога није повредила. У близини се налази истоимена основна школа тако да је избегнута велика трагедија која је прошла само с… »
Тераса пала са зграде, власник стана се једва спасао
Југмедиа 02.04.2019
Тешка метална ограда терасе са другог спрата зграде код Трга учитеља у Нишу пала је и оштетила аутомобил. С њом је могао да одлети и власник стана, или да гвођже повреди пролазнике, којих у то време, на срећу, није било… »
Замало избегнута трагедија. Тешка, метална ограда пала са другог спрата зграде (ФОТО)
Нишке вести 02.04.2019
Како се то догодило испричао је за Нишке вести Љубомир, са чије је терасе пала метална ограда. „Ујутру сам изашао на терасу да погледам где ми је аутомобил испред зграде. Ухватио сам се руком за ограду, она је цела метална са… »
Вести дана »

Милионска пореска утаја: Пали власници фирми из Смедерева и Крушевца
Б92 пре 21 минутајош 61 повезана

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 8 сатијош 21 повезана

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Радио 021 пре 1 сатјош 27 повезаних

Велика туга: Бивши саиграчи и ривали у сузама се опраштају од Дејана Миловановића! (фото)
Хот спорт пре 5 минутајош 83 повезане