Povezane vesti

Ograda pala s terase stambene zgrade u Nišu, nema povređenih, oštećen automobil

Ograda pala s terase stambene zgrade u Nišu, nema povređenih, oštećen automobil

N1 Info 02.04.2019
Terasa na drugom spratu zgrade na Trgu učitelj Tase u Nišu ostala je bez metalne ograde, kada se, prema rečima stanara, komšija jutros naslonio na nju, javljaju Južne vesti. Niko nije povređen, ali je oštećen jedan automobil. Ograda je pala na… »
Uhvatio se za ogradu od terase pa zamalo poginuo: U poslednjem trenutku sam je pustio da ne bi zajedno s njom pao na pločnik…

Uhvatio se za ogradu od terase pa zamalo poginuo: U poslednjem trenutku sam je pustio da ne bi zajedno s njom pao na pločnik…

Kurir 02.04.2019
Metalna šipkasta ograda terase pala je jutros sa drugog sprata na Trgu Učitelj Tase u Nišu i srećom nikoga nije povredila. U blizini se nalazi istoimena osnovna škola tako da je izbegnuta velika tragedija koja je prošla samo s oštećenjem jednog… »
Terasa pala sa zgrade, vlasnik stana se jedva spasao

Terasa pala sa zgrade, vlasnik stana se jedva spasao

Jugmedia 02.04.2019
Teška metalna ograda terase sa drugog sprata zgrade kod Trga učitelja u Nišu pala je i oštetila automobil. S njom je mogao da odleti i vlasnik stana, ili da gvođže povredi prolaznike, kojih u to vreme, na sreću, nije bilo. Vlasnik stana i terase… »
Zamalo izbegnuta tragedija. Teška, metalna ograda pala sa drugog sprata zgrade (FOTO)

Zamalo izbegnuta tragedija. Teška, metalna ograda pala sa drugog sprata zgrade (FOTO)

Niške vesti 02.04.2019
Kako se to dogodilo ispričao je za Niške vesti Ljubomir, sa čije je terase pala metalna ograda. „Ujutru sam izašao na terasu da pogledam gde mi je automobil ispred zgrade. Uhvatio sam se rukom za ogradu, ona je cela metalna sa rešetkama. Odjednom… »

Vesti dana »