Povezane vesti
Mijailović odgovorio: Mislio sam da je prvoaprilska šala..
IndeksOnline 02.04.2019
BEOGRAD – Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović poručio je danas da mora da “uđe u blato”, ali ne i da, kako je istakao, uvredama odgovori na optužbe prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića. Dan nakon saopštenja crveno-belih, u kome je Partizan… »
Čovića ova rečenica sigurno najviše boli iz Ostojinog saopštenja: Podsetio ga na transparent koji je podelio Delije (foto)
Telegraf 02.04.2019
Predsednik Partizana aludirao je na to da se Čović samoproglasio legendom. Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović u svom saopštenju je žestoko udario na predsednika Crvene zvezde, Nebojšu Čovića. Bila je to njegova reakcija na saopštenje Zvezde koje… »
Ostoja Mijailović brutalno uzvratio Čoviću: Ovo je moj odgovor na uvrede iz Železnika, drago mi je da sam na njegovoj listi sa…
Telegraf 02.04.2019
Predsednik crno-belih nije ostao nem na saopštenje Zvezde. Srpska košarka ulazi u novi mulj i blato, nakon nove serije optužbi Crvene zvezde i Partizana uoči majstorice polufinala ABA lige (subota 18.00, Arena sport). Posle saopštenja crveno-belih u… »
Vesti dana »
'Marioneta Kremlja ne može da kupi imovinu Lukoila u inostranstvu': Vašington
BBC News pre 46 minutajoš 28 povezanih
Benzin i dizel od danas skuplji za po dva dinara po litru
Naissus info pre 20 minutajoš 27 povezanih
Vožnja za istinu: dve hrabre Zrenjaninke krenule biciklima put Beograda u znak podrške Dijani Hrki Biciklima za Dijanu Hrku
Volim Zrenjanin pre 46 minutajoš 21 povezana
Policija uhapsila napadača (32), nožem isekao mladića (25) na grbavici Munjevitom akcijom stavljena tačka na incident u Danila Kiša
Dnevnik pre 40 minutajoš 18 povezanih