Povezane vesti
Iran: Sankcije SAD-a ometaju spasilačke operacije
Al Jazeera 02.04.2019
Teheran se suočio s velikim poplavama u protekle dvije sedmice, u ponedjeljak je broj poginulih u katastrofi porastao na 45. Iranski ministar vanjskih poslova Mohammad Javad Zarif kaže da su sankcije koje je prošle godine uvela administracija američkog… »
Iran: Sankcije SAD ometaju spasilačke operacije
RTV 02.04.2019
TEHERAN - Iranski ministar inostranih poslova Mohamad Džavad Zarif izjavio je da su sankcije koje je prošle godine uvela administracija američkog predsednika Donalda Trampa omele uspešne spasilačke operacije u područjima pogođenim poplavama u kojima je… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 35 povezanih
Prvi korak ka Mesecu posle pola veka: Posada Artemisa II pred istorijskim manevrom
NIN pre 16 minutajoš 52 povezane
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 35 minutajoš 57 povezanih