Povezane vesti

Treći pokušaj nakon tri godine: Uskoro nova optužnica protiv Zorana Marjanovića za svirepo ubistvo pevačice

Treći pokušaj nakon tri godine: Uskoro nova optužnica protiv Zorana Marjanovića za svirepo ubistvo pevačice

Blic 02.04.2019
Na današnji dan pre tri godine ubijena je Jelena Krsmanović Marjanović u Borči, a uskoro bi Više tužilaštvo u Beogradu po treći put trebalo da podigne optužnicu protiv njenog supruga Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva. Ubistvo Jelene… »
Jezivo! Incident na godišnjici ubistva Jelene Marjanović: Zoran je krenuo ka mestu gde je pevačica izdahnula, a onda mu se…

Jezivo! Incident na godišnjici ubistva Jelene Marjanović: Zoran je krenuo ka mestu gde je pevačica izdahnula, a onda mu se…

Kurir 02.04.2019
Osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović obišao je juče mesto na kome je ona nađena mrtva i dok se spuštao ka spomen-ploči, klecala su mu kolena, zbog čega je zamalo pao. Ovo što sam ja prošao, moja porodica i moja žena mučenica, to je… »
Zoran grli jeleninu sliku! Svi Marjanovići na grobu ubijene pevačice osim nje! Nije joj bila ni na sahrani! Porodica…

Zoran grli jeleninu sliku! Svi Marjanovići na grobu ubijene pevačice osim nje! Nije joj bila ni na sahrani! Porodica…

Kurir 02.04.2019
Prošlo je 3 godine od ubistva pevačice Jelene Marjanović. Danas je na groblju Zbeg održan pomen ubijenoj, a svi Marjanovići, osim Jelenine svekrve Zorice, došli su na grob pevačice čije je ubistvo uznemirilo Srbiju tog 2.aprila 2016. Zoran… »
Tri godine misterije, loših procena i istrage: Na današnji dan dogodio zločin koji je šokirao Srbiju, a i dalje je obavijen…

Tri godine misterije, loših procena i istrage: Na današnji dan dogodio zločin koji je šokirao Srbiju, a i dalje je obavijen…

Blic 02.04.2019
Ni tačno tri godine od brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović na nasipu u Crvenki kod Borče njen ubica nije zvanično pronađen, uhapšen i osuđen. Jelenino beživotno telo pronađeno je dan kasnije u kanalu na ovom nasipu. Za svirepi zločin… »

Vesti dana »