Povezane vesti
Litvanac sam putovao Boingom 737
Dnevnik 03.04.2019
Litvanca Skirmantasa Strimaitisa dočekalo je prijatno iznenađenje, jer je bio jedini putnik u Boingu 737 koji je leteo iz Viljnusa u italijanski Bergam. Litvanac je putovao na skijaški odmor, a tokom dvosatnog leta bio je sam u avionu koji može primiti… »
Litvanac bio jedini putnik u Boingu 737
Radio 021 03.04.2019
Litvanskog državljanina koji je leteo za Italiju po ukrcavanju u avion dočekalo je prijatno iznenađenje, jer je, kako je rekao agenciji AP, bio jedini putnik u Boingu 737-800. Skirmantas Strimaitis, koji je leteo od litvanske prestonice Viljnusa do… »
Jedan putnik i 187 praznih mesta u avionu: Neverovatna slika srećnika koji je imao 5 stjuardesa samo za sebe
Telegraf 03.04.2019
Let je trajao duže od dva sata. Jedan putnik i 187 praznih mesta u avionu, neverovatna je scena zabeležena na letu od Viljnusa do Bergama. Ko ne bi poželeo da se ovako sam baškari na 10.000 metara, da su sve stjuardese tu samo za njega, a kapetan da mu… »
Vesti dana »
U Srbiju se do sada vratilo oko 2.500 ljudi iz sedam ratom zahvaćenih država
Sputnik pre 33 minutajoš 27 povezanih
Pala cena nafte nakon Trampove izjave da će se rat sa Iranom završiti "vrlo brzo"
Radio 021 pre 18 minutajoš 25 povezanih
Uživo "Uništićemo vas - vladaće smrt, vatra i bes"; Pogođena američka baza; Iranci su napali: Ima mrtvih FOTO/VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 23 povezane
Možemo da ga ne volimo, ali klasu ne smemo da mu osporimo! Nestvarni podvizi Jokićevog najljućeg rivala! (video)
Kurir pre 1 satjoš 51 povezana