Povezane vesti
Litvanac sam putovao Boingom 737
Dnevnik 03.04.2019
Litvanca Skirmantasa Strimaitisa dočekalo je prijatno iznenađenje, jer je bio jedini putnik u Boingu 737 koji je leteo iz Viljnusa u italijanski Bergam. Litvanac je putovao na skijaški odmor, a tokom dvosatnog leta bio je sam u avionu koji može… »
Litvanac bio jedini putnik u Boingu 737
Radio 021 03.04.2019
Litvanskog državljanina koji je leteo za Italiju po ukrcavanju u avion dočekalo je prijatno iznenađenje, jer je, kako je rekao agenciji AP, bio jedini putnik u Boingu 737-800. Skirmantas Strimaitis, koji je leteo od litvanske prestonice Viljnusa do… »
Jedan putnik i 187 praznih mesta u avionu: Neverovatna slika srećnika koji je imao 5 stjuardesa samo za sebe
Telegraf 03.04.2019
Let je trajao duže od dva sata. Jedan putnik i 187 praznih mesta u avionu, neverovatna je scena zabeležena na letu od Viljnusa do Bergama. Ko ne bi poželeo da se ovako sam baškari na 10.000 metara, da su sve stjuardese tu samo za njega, a kapetan da… »
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 1 satjoš 105 povezanih
„Ruke su vam krvave, kolega“: Pogledajte kakve su sve poruke studenti poslali Vučiću
Nova pre 1 satjoš 57 povezanih
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 16 sati više od 60
Sputnik pre 1 satjoš 55 povezanih
Korteo delija u Milanu: Isplivao snimak Zvezdinih ultrasa sa zabranjenog gostovanja! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 31 povezana
Posle nepuna četiri sata, završena blokada zgrade Policijske uprave Novi Sad
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih