Povezane vesti
Oglasio se Ognjen Vranješ! Stanija i Subotićka na sva zvona bruje o paćeničkim porukama koje im je slao dok je bio sa jk…
Kurir 03.04.2019
Broj poznatih žena s kojima je želeo da bude ili je bio Ognjen Vranješ se povećao. Tom spisku dodate su Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić, koje su same otkrile da im je fudbaler slao poruke preko društvenih mreža i to dok je navodno bio s Jelenom… »
Raksrinkale Ognjena Vranješa: Učesnice "Zadruge 2" tvrde da je i njima slao poruke, evo i kakve (video)
Blic 03.04.2019
Oko afere Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše mediji su nedeljama brujali, a učesnice "Zadruge 2" sve su šokirale kada su javno ispričale da je sportista i njima slao poruke. Naime, Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić pričale su o bosanskom fudbaleru… »
Pisao je celoj estradi, a da ona padne na njega! Bez reči! Stanija i Aleksandra raskrinkale Ognjena Vranješa i otkrile celu…
Kurir 03.04.2019
Ognjen Vranješ, koji se u utorak pojavio u Prvom osnovnom sudu povodom tužbe protiv Jelena Karleuše, glavna je tema i u rijalitiju. Naime, Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić pričale su o bosanskom fudbaleru kako je i njima "I meni je pisao. Meni… »
LIK SE DOPISIVAO SAM SA SOBOM! Stanija otkrila kakve joj je poruke slao Ognjen Vranješ, a onda Aleksandra PRIZNALA da se i…
Svet & Skandal 03.04.2019
Zadrugarke Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić su razgovarale o mnogo čemu, a svemu tome su svedočile Marijana Zonjić i Maja Marinković. Spontanim razgovorom došli su do fudbalera koji puni naslovne strane, ali ne zbog svog talenta već potrebe da… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 17 minutajoš 38 povezanih

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 16 minutajoš 19 povezanih

Vučić primio holivudskog glumca Stivena Sigala i njegovog sina, evo šta je povod (foto)
Blic pre 3 satajoš 18 povezanih