Повезане вести

"Пред Србијом си ми: Увалио... А нећеш ништа да ми оставиш" Милијана (21) и Милојко (74) у жестокој свађи због наследства

"Пред Србијом си ми: Увалио... А нећеш ништа да ми оставиш" Милијана (21) и Милојко (74) у жестокој свађи због наследства

Блиц 03.04.2019
Жестока свађа Милијане Богдановић (21) и Милојка Божића (74) изненадила је учеснике "Парова", а све је почело када је она оптужена да је упоредо имала још једну везу како би добила стан. Наиме, Ален Азарић се укључио у програм и… »
Пред целом Србијом си ми увалио к*рац, а нећеш ништа да ми оставиш: Милијана (21) напала свог 53 године старијег дечка због…

Пред целом Србијом си ми увалио к*рац, а нећеш ништа да ми оставиш: Милијана (21) напала свог 53 године старијег дечка због…

Курир 03.04.2019
Милојко Божић (74) и Милијана Богдановић (21), после признања да да је она упоредо са Милојком имала још једном времешног дечка који је требало да препише стан на њу, жестоко су се посвађали у дворишту луксузне виле. "Немаш… »
Милијана варала: Милојка?! Са старијим мушкарцима је само због станова, напали је, а Божић захтевао да сазна име

Милијана варала: Милојка?! Са старијим мушкарцима је само због станова, напали је, а Божић захтевао да сазна име

Блиц 03.04.2019
Милијана Богдановић и Милојко Божић привикавају се на услове у ријалитију, али иза њих је драматична ноћ. Милијану су напали у програму уживо, а њен старији изабраник је све у шоку слушао. Наиме, Ален Азарић укључио се за… »
Милијана је била у паралелној вези?! Поред Милојка имала је мушкарца који јој је обећао стан! Стари Божић захтева да чује…

Милијана је била у паралелној вези?! Поред Милојка имала је мушкарца који јој је обећао стан! Стари Божић захтева да чује…

Курир 03.04.2019
Ален Азарић укључио се за време "Парографа" па у јавност изнео шокантне информације које су потресле целу вилу "Парова". Он је, наиме, открио је да је Милијана Богдановић била у исто време са Милојком и са мушкарцем који јој је… »

Вести дана »