Povezane vesti

Ovo još nismo videli na planeti! Politika, pa brak! Crnogorska poslanica traži ostavku svog muža: Ja odgovaram građanima, a…

Ovo još nismo videli na planeti! Politika, pa brak! Crnogorska poslanica traži ostavku svog muža: Ja odgovaram građanima, a…

Kurir 03.04.2019
Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković, kaže da je potpis koji je stavila na Sporazum za budućnost, kojim se traži i ostavka njenog supruga vrhovnog državnog tužioca (VDT) Ivice Stankovića, rezultat političke… »
Ko je crnogorka koja traži ostavku muža i o kojoj bruji Balkan: Draginja htela da bude prva predsednica i tada je suprugu…

Ko je crnogorka koja traži ostavku muža i o kojoj bruji Balkan: Draginja htela da bude prva predsednica i tada je suprugu…

Kurir 03.04.2019
Crnogorska političarka Draginja Vuksanović Stanković potpisala je „Sporazum za budućnost" sa predstavnicima pokreta „Odupri se" koji svake subote organizuju proteste na ulicama Podgorice. I ne bi taj spisak bio nimalo neobičan da se na njemu ne… »
"Ja odgovaram građanima, a ne njemu!" Ceo region bruji o Draginjinoj odluci, a šta kaže suprug?!

"Ja odgovaram građanima, a ne njemu!" Ceo region bruji o Draginjinoj odluci, a šta kaže suprug?!

Alo 03.04.2019
Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković, kaže da je potpis koji je stavila na Sporazum za budućnost, kojim se traži i ostavka njenog supruga vrhovnog državnog tužioca (VDT) Ivice Stankovića, rezultat političke… »
Crnogorska poslanica stavila politiku ispred braka: Traži ostavku muža!

Crnogorska poslanica stavila politiku ispred braka: Traži ostavku muža!

Večernje novosti 02.04.2019
Ovim potezom je izazvala i šale na račun svog bračnog života, koje danima ne prestaju na društvenim mrežama. POSLANICA u crnogorskom parlamentu, Draginja Vuksanović Stanković, nije se odvojila od skupštinskih kolega, već je u subotu na protestu… »

Vesti dana »