Povezane vesti
Zaplenjena veća količina alkohola sa lažnim akciznim markicama
Moj Novi Sad 03.04.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa poreskom policijom, uhapsili su G. M. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. U prostoru koji je zakupio… »
DETELINARA: Na autobuskom stajalištu istrgao devojci novčanik iz ruke
Moj Novi Sad 03.04.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. I. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo, javljaju iz gradske policijske uprave. Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je on, na… »
MUP: Novosađanin opljačkao prodavnicu uz pretnju nožem
Moj Novi Sad 03.04.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. К. (2000), iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo. On se tereti da je, maskiran maramom i kapuljačom, sa nožem u ruci, oduzeo novac od radnice… »
Vesti dana »

Brnabić: "Mi ćemo naš litijum iskoristiti za bogatstvo naših ljudi"
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane

Opozicione stranke o „Jadru“: EU podržava propali projekat koji se u Srbiji neće desiti, većina građana je protiv iskopavanja
Danas pre 2 satajoš 49 povezanih

„Napad na sve nas“: Studenti najavili protest ispred Predsedništva zbog premlaćivanja kolege
Vreme pre 4 satijoš 8 povezanih

Uhapšen muškarac koji je na koncertu Beogradskog sindikata gađao okupljene kesama sa farbom
N1 Info pre 7 satijoš 17 povezanih