Povezane vesti
Zaplenjena veća količina alkohola sa lažnim akciznim markicama
Moj Novi Sad 03.04.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa poreskom policijom, uhapsili su G. M. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. U prostoru koji je zakupio osumnjičeni… »
DETELINARA: Na autobuskom stajalištu istrgao devojci novčanik iz ruke
Moj Novi Sad 03.04.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. I. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo, javljaju iz gradske policijske uprave. Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je on, na… »
MUP: Novosađanin opljačkao prodavnicu uz pretnju nožem
Moj Novi Sad 03.04.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. К. (2000), iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo. On se tereti da je, maskiran maramom i kapuljačom, sa nožem u ruci, oduzeo novac od radnice jedne… »
Vesti dana »
Emanuel Makron stigao u Crnu Goru! Na aerodromu ga dočekao Jakov Milatović, dvojica lidera će jedan drugom uručiti najviša državna odlikovanja! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane
Ovako je izgledao let aviona koji je pao u Hrvatskoj: Smatra se jednom od najboljih malih letelica (foto)
Mondo pre 29 minutajoš 29 povezanih
Dobra vest za putnike: Telefoniranje i internet u EU bez rominga za građane Srbije
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 24 povezane
Stanković sa roditeljima učenika "Jovine" gimnazije: U fokusu interes i dobrobit đaka
Euronews pre 50 minutajoš 21 povezana
Oglasili se iz GSP-a nakon nesreće kod Brankovog mosta: Vozaču autobusa pozlilo
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana